بازگشایی پیشنهاد کاری یا Job Offer انتاریو | موسسه مهاجرتی ویستا

بازگشایی پیشنهاد کاری یا Job Offer انتاریو

موسسه مهاجرتی ویستا » وبلاگ » آخرین خبرهای مهاجرت » بازگشایی پیشنهاد کاری یا Job Offer انتاریو

بازگشایی پیشنهاد کاری یا Job Offer انتاریو

اداره مهاجرت انتاریو برنامه های خود را برای جریان کلیدی پیشنهاد کارفرما، افتتاح کرده است.

کارگران خارجی و دانشجویان بین المللی می توانند در حال حاضر به برنامه نامزدی مهاجرت انتاریو (OINP) بپیوندند.

بیانیه OINP چنین می گوید:”OINP بر میزان ورود درخواست ها با احترام به محدودیت های تخصیص نامزدی فدرال انتاریو نظارت می کند. زمانی که OINP دیگر درخواست ها را نپذیرد، به اطلاع متقاضیان خواهد رسید. ”

کاندیداها باید آگاه باشند که 21 روز پس از ثبت نام در پورتال الکترونیکی مهاجرت انتاریو، برای ارسال یک درخواست کامل، زمان دارند.

این پورتال اخیرا تعدادی مشکلات فنی داشته است، اگر چه OINP اکنون مطمئن است که مشکلات حل شده است.

دسته بندی پیشنهاد شغلی کارفرمای انتاریو جایگزین رده قبلی کارآفرین پیش نمایش داده شده با تفاوت عمده ای است که کاندید شدن، نه کارفرما، فرایند درخواست مهاجرت انتاریو را رهبری می کند.

این دسته دو جریان دارد، یکی برای کارگران خارجی و یکی برای دانشجویان بین المللی. الزامات کارفرما برای هر دو برای یکسان است.

پیشنهاد شغلی کارفرما: جریان کارگر تبعه بیگانه

برای واجد شرایط بودن، متقاضیان باید شرایط زیر را داشته باشند:

  • پیشنهاد شغلی دائمی و تمام وقت تحت NOC 0، A یا B که با سطوح دستمزد غالب برای انتاریو مطابقت دارد؛
  • دو سال تجربه کار مربوطه در پنج سال گذشته قبل از تاریخ درخواست؛
  • مجوز مربوطه اجباری در انتاریو، در صورتی که موقعیت ضروری باشد.
  • کسانی که با یک مجوز معتبر در خارج از کشور زندگی می کنند یا در داخل کار می کنند یا از کانادا دیدن می کنند.

پیشنهاد شغلی کارفرمایان: جریان دانشجویی بین المللی

این جریان نباید با مقیاس های فارغ التحصیلی کارشناسی ارشد و دکتری انتاریو که نیازی به پیشنهادات شغلی ندارند، اشتباه شود.

برای واجد شرایط بودن به منظور پیشنهاد شغلی کارفرما: جریان دانشجویی بین المللی، متقاضیان بایستی دارای موارد ذیل باشند:

  • پیشنهاد شغلی دائمی و تمام وقت تحت NOC 0، A یا B که با سطوح دستمزد ورود به انتاریو مطابقت داشته باشد؛
  • همچنین:
  • مدرک تحصیلی یا گذراندن حداقل دوسال تحصیلی تمام وقت در یک کالج با تأمین عمومی یا دانشگاه کانادایی.

یا

  • فارغ التحصیلی یا گذراندن حداقل یک دوره تمام وقت یک ساله ی تحصیلات تکمیلی از یک کالج عمومی یا دانشگاه کانادایی.
  • حداقل نیمی از مطالعات در کانادا انجام شده باشد؛
  • از تاریخی که دوره فوق را تکمیل کرده اید، ظرف دو سال درخواست دهید.

وضعیت کنونی جریانهای OINP

وضعیت

جریان مهاجرت

باز

اولویت های سرمایه انسانی
(Express Entry)

باز

کارگران متخصص فرانسوی زبان
(Express Entry)

باز

معاملات ماهرانه (Express Entry)

باز

پیشنهاد شغلی کارفرما

متوقف شده در 1 مه 2017

دانشجویان بین المللی
(مقطع کارشناسی ارشد)

متوقف شده در 24 مه 2017

دانشجویان بین المللی
(مقطع دکتری)

باز

مهاجرت سرمایه گذار
(شرکت)

باز

مهاجرت سرمایه گذار (کارآفرین)

اگر مایل به اخذ Job offer از تورنتو هستید فرم ارزیابی برای ما تکمیل کنید.

۱۳۹۶-۵-۱۸ ۱۳:۱۴:۳۶ +۰۴:۳۰ ۱۳۹۶/۰۵/۱۸|آخرین خبرهای مهاجرت|بدون ديدگاه

ثبت ديدگاه