برنامه Express Entry چیست؟ | موسسه مهاجرتی ویستا

برنامه Express Entry چیست؟

برنامه Express Entry چیست؟

برنامه Express Entry چیست؟Reviewed by موسسه مهاجرتی ویستا on May 19Rating: 4.5

 

آیا Express Entry یک برنامه جدید مهاجرتی است؟

سیستم Express Entry یک برنامه مهاجرتی نیست بلکه یک روش جدید برای اخذ پرونده هاست.

به تعبیر دیگر به جای اینکه مثل سابق همه پرونده ها ابتدا بررسی شوند، دولت فدرال کانادا از میان پرونده های دریافت شده در طرح ورود سریع متقاضیان مورد نظر خود را برای اقدام در برنامه های نیروی متخصص فدرال، فنی و حرفه ای فدرال، تجربه کانادایی فدرال انتخاب می کند.

چه کسانی می توانند در Express Entry درخواست بدهند؟

به طور کلی می توان گفت که هیچ محدودیتی برای ثبت نام وجود ندارد و همه افراد می توانند درخواست بدهند.به این شرط که در دایره یکی از برنامه های نیروی متخصص، فنی و حرفه ای و یا تجربه کانادایی بگنجند و البته ظرف ۳۰ روز از اقدام Expression of Interest رزمه خود را در بانک اشتغال وابسته به سازمان منابع انسانی و توسعه کانادا وارد کنند.

سیستم امتیاز بندی چگونه است؟

سیستم امتیازبندی در Express Entry به نسبت پیچیده است.

متقاضیان به دو دسته مجرد و متاهل تقسیم می شوند.

هر فرد می تواند تا ۱۲۰۰ امتیاز در این سیستم کسب کند.

امتیاز بندی در سه دسته فاکتور تعریف شده است شامل:

  1. فاکتور سرمایه انسانی اولیه (Core Human Capital Factors) که شامل سن (حداکثر مجرد ۱۰۵ و غیر مجرد ۱۰۰)، سطح تحصیلات (حداکثر مجرد ۱۵۰ و غیرمجرد ۱۴۰) ، سطح زبان (حداکثر ۱۳۶+۲۴ برای مجرد و ۱۲۸+۲۲ برای غیر مجرد) و میزان سابقه کار کانادایی (جداکثر برای مجرد ۸۰ و برای غیر مجرد ۷۰) است. که در آن افراد مجرد می توانند حد اکثر ۵۰۰ امتیاز و افراد غیر مجرد ۴۶۰ امتیاز و ۴۰ امتیاز نیز همسر متقاضی می تواند داشته باشد.
  2. فاکتور قابل انتقال بودن مهارت (Skill Transferability Factors) که متقاضی می تواند در آن حداکثر ۱۰۰ امتیاز کسب کند و شامل ترکیبی از فاکتورهایی است که در بالا به آن اشاره شد:
    • متناسب با ترکیب سطح زبان و سطح تحصیلات متقاضی میتواند تا ۵۰ امتیاز دریافت کند.
    • متناسب با ترکیب سطح زبان و سابقه کار غیر کانادایی متقاضی میتواند ۵۰ امتیاز دریافت کند.
    • متناسب با ترکیب سابقه کار کانادایی و سابقه کار غیر کانادایی متقاضی میتواند تا ۵۰ امتیاز دریافت کند.
    • متناسب با ترکیب داشتن گواهی صلاحیت شغلی استان با سطح زبان  متقاضی میتواند تا ۵۰ امتیاز دریافت کند.
  3. فاکتور دارا بودن گواهی PNP از یکی از استانها و یا داشتن پیشنهاد شغل از یک کارفرمای معتبر در کانادا که هر یک از این شرایط می تواند به متقاضی ۶۰۰ امتیاز بدهد.

برای قبولی در سیستم Express Entry به چه امتیازی نیاز داریم؟

طرح Express Entry

طرح Express Entry

از آنجا که Express Entry یک برنامه رقابتی است، در هر دوره امتیاز افرادی که قبول شده اند متفاوت است.

آنچه در تحلیل ها واضح است در چندین دوره گذشته امتیاز قبولی Express Entry زیر ۵۰۰ بوده است.پس اگر شما بتوانید فقط یک پیشنهاد شغلی معتبر که در بالا به آن اشاره شده دریافت کنید با دریافت ۶۰۰ امتیاز میتوانید به احتمال قریب به یقین در این سیستم پذیرفته شوید.

 

فاکتورهایی که کاندیداها بر اساس آن جهت مهاجرت به کانادا از طریق سیسم Express Entry مورد ارزیابی قرار می گیرند:

فاکتورامتیاز
سطح تحصیلاتحداکثر ۲۵ امتیاز
سابقه کارحداکثر ۱۵ امتیاز
دانش زبان انگلیسی و فرانسهحداکثر ۲۸ امتیاز
سنحداکثر ۱۲ امتیاز
پیشنهاد کارحداکثر ۱۰ امتیاز
انطباق پذیریحداکثر ۱۰ امتیاز
جمع۱۰۰ امتیاز
امتیاز قبولی۶۷ امتیاز

 

امتیازدهی سطح تحصیلات به شرح ذیل است، دوره های آموزشی مختلف می تواند در کسب امتیاز تحصیلات به شما کمک کند.

سطح تحصیلاتامتیاز
دکتراحداکثر ۲۵ امتیاز
کارشناسی ارشدحداکثر ۲۳ امتیاز
کارشناسیحداکثر ۲۱ امتیاز
کاردانیحداکثر ۱۹ امتیاز
دیپلمحداکثر ۵ امتیاز

 

انطباق پذیری در مهاجرت به کانادا از طریق تخصص شامل موارد مختلفی است که در جدول زیر به آن پرداخته ایم. مواردی از جمله سابقه کار و تحصیل در کانادا و توانمندی های همسر متقاضی به کسب امتیاز شما کمک می کند.

انطباق پذیریامتیاز
متقاضی دارای ۱ سال سابقه کار در کاناداست۱۰
متقاضی قبلا در کانادا تحصیل کرده است۵
همسر متقاضی قبلا در کانادا تحصیل کرده است۵
ارتباط با فامیلی بزرگتر ا ز۱۸ سال۵
پیشنهاد کار۵
همسر متقاضی در یکی از زبان های رسمی سطح بالایی دارد۵

 

همانطور که در جدول زیر ملاحظه می فرمایید، سن بین ۱۸ تا ۳۵ سال از بالاترین امتیاز برخوردار است، چرا که کانادا برای رونق بخشیدن به اقتصاد و پیشرفت خود، نیاز به انرژی نیروی جوان دارد.

سنامتیاز
۱۸ تا ۳۵۱۲
۳۶ سال۱۱
تا سن ۴۷ سال، به ازای هر سال یک امتیاز کسر می شود.

 

سابقه کار شامل سابقه کار به اضافه ی بیمه می شود که امتیازات آن به شرح ذیل است.

سابقه کارامتیاز
۱ سال حداقل۹
۲ تا ۳ سال۱۱
۴ تا ۵ سال۱۳
۶ سال به بالا۱۵

 

جهت مهاجرت به کانادا از طریق تخصص باید دارای مهارت زبان نیز باشید تا بتوانید امتیازات خود را افزایش دهید. زبان رسمی کشور کانادا، انگلیسی و فرانسه است که هر دو زبان امتیازات مخصوص به خود را دارند. جدول زیر امتیازدهی زبان انگلیسی است.

زبان (Speaking, writing, listening, reading)امتیاز( برای هر مهارت)
CLB 9۶
CBL 8۵
CBL 7۴
پایه۰

 

در صورت نیاز به اطلاعات درباره روش های مهاجرت به کانادا مقالات ما را دنبال کنید

اگر سولی دارید یا متقاضی شرکت در برنامه Express Entry هستید، مشاورین مهاجرتی ویستا با وکلای مجرب و عضو رسمی ICCRC می تواند پرونده شما را به بهترین شکل در این سیستم مورد بررسی قرار دهد و شانس قبولی شما را چندین برابر کند.

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

مطالعه کنید:

مهاجرت به کانادا  تحصیل در کانادا  دانشگاههای کانادا   تابعیت کانادا   مهاجرت به کانادا برای فارق التحصیلان    مهاجرت به کانادا برای دانش آموزان

مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری  مهاجرت به کانادا از طریق تخصص  کار و تحصیل در کانادا    طرح EXPRESS ENTRY

 

۱۳۹۷-۳-۲۰ ۱۶:۴۳:۱۸ +۰۴:۳۰ ۱۳۹۷/۰۲/۲۹|ویدیو های مهاجرت|۱۳ Comments

۱۳ ديدگاه

  1. میثم محمدپور ۱۳۹۵-۰۴-۲۹ در ۱۸:۳۷

    امتیاز آخرین فرد قبولی در سیستم Express Entry چقدر بوده؟

  2. ویستا آریان ایرانیان ۱۳۹۵-۰۴-۳۰ در ۰۵:۵۹

    ۷۴۷ نفر در آخرین انتخاب برنامه اکسپرس اینتری در ۲۳ تیرماه با امتیاز ۴۸۲ موفق به قبولی در اکسپرس اینتری شدند.

  3. محمد ۱۳۹۵-۰۵-۱۸ در ۱۸:۰۴

    آیا طرح Express Entry نیاز به سرمایه گذاری داره؟

  4. ویستا آریان ایرانیان ۱۳۹۵-۰۵-۲۰ در ۱۹:۲۴

    خیر
    این طرح نیاز به سرمایه گذاری ندارد

  5. Hossein ۱۳۹۶-۰۵-۱۷ در ۰۲:۰۴

    سلام
    در سیستم اکسپرس اینتری از ابتدا برای شخص کارت pr صادر میشه؟!
    یا نه؟!
    من شنیدم که باید 4 سال بگذره تا شخص شهروند محسوب بشه!! ایا این صحت داره؟!
    ممنون میشم راهنماییم کنید
    با تشکر از سایت خوبتون

  6. موسسه مهاجرتی ویستا ۱۳۹۶-۰۵-۲۱ در ۱۹:۵۹

    بله از ابتدا PR صادر میشه
    شهروندی و اقامت دایم با هم متقاوت است.
    برای شهروندی در قانون جدید شخص باید 3 سال از 5 سال در کانادا زندگی کرده باشد

  7. Naqibullah ۱۳۹۶-۰۶-۰۶ در ۱۰:۳۲

    درود که از احساس و بزرگی شما احساس کرده ام واپس تقدیم شما باد.
    من نقیب الله >احمدیار تخلص میکنم ممنون از زحمات و ارادت که در این مورد داشتین خرسندی ام را برای شما اعلان میکنم به امید از بین بردن صلاح در تمام این کره زیبا.
    عزیزم من 25.5ساله هستم مقیم افغانستان مذهب من جعفری و شیعه علی هستم آیا میتوانم منحیث یک انسان در کانادا زندگی کنم اگر میتوانم پس لطف به باد داده برایم اندکی راه بر خوبی باشید انشاالله خداوند به داشته های مثبت تان بیفزاید. <3
    من در ایمیل ام چشم به راه لطف خوب تان هستم.

  8. موسسه مهاجرتی ویستا ۱۳۹۶-۰۶-۱۸ در ۱۹:۱۴

    سلام
    باید شرایط خود را توسط مشاور رسمی اداره مهاجرت بررسی کنید

  9. نياز ۱۳۹۶-۰۸-۱۱ در ۱۳:۵۲

    سلام سطح زبانمون چجوري بررسي ميشه؟

  10. موسسه مهاجرتی ویستا ۱۳۹۶-۰۸-۱۶ در ۱۹:۰۰

    نمره آیلتس و معادل CLB

  11. رضا ۱۳۹۶-۰۹-۰۸ در ۲۰:۰۰

    با سلام
    آیا با روش اکسپرس،فرد قبول شده شغلش در کانادا هم مشخص هست یا اینکه بعد از قبولی خودش باید در جست و جوی کار در کانادا باشد؟
    ممنون

  12. LADAN ۱۳۹۷-۰۱-۲۰ در ۰۹:۵۸

    سلام
    زبان مورد قبول برای کانادا فقط آیلتس و معادلش CLB هست ؟ تافل یا PTE مورد قوبل اداره مهاجرت نیست؟

  13. موسسه مهاجرتی ویستا ۱۳۹۷-۰۱-۲۴ در ۱۳:۱۵

    تافل و PTE قابل قبول نیست اما مدرکی دیگری با عنوان
    Canadian English Language Proficiency Index Program
    CELPIP
    مورد قبول است

ثبت ديدگاه