خود اشتغالی کانادا یا Self Employed | موسسه مهاجرتی ویستا

خود اشتغالی کانادا یا Self Employed

موسسه مهاجرتی ویستا » وبلاگ » مهاجرت به کانادا » خود اشتغالی کانادا یا Self Employed

خود اشتغالی کانادا یا Self Employed

خود اشتغالی کانادا یا Self EmployedReviewed by موسسه مهاجرتی ویستا on Aug 1Rating: 4.5

self-employed-canada

برنامه خود اشتغالی کانادا (فدرال)

برنامه خود اشتغالی کانادا مخصوص افرادی است که تجربه، قصد و توانایی کافی را دارند که بتوانند کار خود را در کانادا ایجاد کنند. این کار باید با فرهنگ، هنر و ورزش کانادا ارتباط یا نسبت داشته باشد و یا اینکه فردی که متقاضی خود اشتغالی کانادا است باید با خرید یک مزرعه در کانادا مشغول به کار شود.

برای موفقیت و اخذ ویزا از طریق خود اشتغالی کانادا، متقاضی باید حداقل ۲ سال از ۵ سال گذشته را به کاری که با فرهنگ، هنر و ورزش کانادا ارتباط داشته باشد گذرانده بلشد و یا اینکه با خرید یک مزرعه در کانادا مشغول به کار شود. لازم به ذکر است متقاضی باید سرمایه کافی را نیز داشته باشد.

[aparat id=”ujtwz”]

همانطور که گفته شد، برنامه Self Employed در تلاش برای جذب درخواست کنندگانی است که دارای توانایی برای خود اشتغالی در کانادا هستند.

افراد خود اشتغال که حداقل دو سال سابقه و تجربه مرتبط در پنج سال گذشته دارند، خواسته می‌شود. که یا:

  • به عنوان فردی فعال در زمینه های فرهنگی و هنری بتواند در کانادا فعالیت کند.
  • به عنوان یک مدیر حرفه ای مزرعه باشد و توانایی برای خرید و مدیریت یک مزرعه در کانادا را داشته باشد.

علاوه بر این شخص باید حداقل  ۳۵ امتیاز بر اساس ۵ فاکتور در سیستم امتیازی که به شرح زیر است کسب کند :

فاکتور گزینش امتیاز
تحصیلات حداکثر ۲۵ امتیاز
تجربه مدیریتی حداکثر ۳۵ امتیاز
سن حداکثر ۱۰ امتیاز
دانش زبان انگلیسی و/یا فرانسه حداکثر ۲۴ امتیاز
قابلیت انطباق حداکثر ۶ امتیاز
مجموع حداکثر ۱۰۰ امتیاز
امتیاز قبولی ۳۵ امتیاز

علاوه بر شرایط فوق درخواست کنندگانی که انتخاب میشوند باید بتوانند ثابت کنند که دارای تمکن مالی کافی برای هزینه های یک سال خانواده خود میباشند.

همچنین درخواست کنندگان ویزای خود اشتغالی و  اعضای خانواده آنها باید کلیه آزمایشات سلامت پزشکی و امنیتی را به عنوان بخشی از روند درخواست مهاجرت کانادا انجام دهند.

برنامه خود اشتغالی کبک

متقاضیان برنامه خود اشتغالی کبک از متقاضیان نیروی متخصص کبک تفکیک می شوند. کسانی که متقاضی برنامه خود اشتغالی کبک هستند، باید دو سال تجربه کاری و مبلغ ۱۰۰۰۰۰ دلار کانادا سرمایه به اضافه هزینه های کافی برای اسکان را داشته باشند تا بتوانند شغلی را که از نظر کشور کانادا مورد تایید باشد را شروع کنند. مانند متقاضیان نیروی متخصص ککبک، متقاضیان خود اشتغالی نیز طبق یک جدول ارزیابی ۹ فاکتوری، بررسی می شوند.

برنامه خود اشتغالی کانادا مخصوص افرادی است که تجربه، قصد و توانایی کافی را دارند که بتوانند کار خود را در کانادا ایجاد کنند. این کار باید با فرهنگ، هنر و ورزش کانادا ارتباط یا نسبت داشته باشد و یا اینکه فردی که متقاضی خود اشتغالی کانادا است باید با خرید یک مزرعه در کانادا مشغول به کار شود.

self-employed-canada1

 

 

دانش زبان انگلیسی / فرانسه متقاضی امتیاز
زبان فرانسه
سطح بالا ( هر مهارت ) ۸ امتیاز
سطح متوسط ( هر مهارت ) ۴ امتیاز
سطح ابتدایی ( هر مهارت ) ۲ امتیاز
بی اطلاع ( هر مهارت ) ۰ امتیاز
حداکثر ۱۶ امتیاز
زبان انگلیسی
سطح بالا ( هر مهارت ) ۳ امتیاز
سطح متوسط ( هر مهارت) ۲ امتیاز
سطح ابتدایی ( هر مهارت ) ۱ امتیاز
بی اطلاع ( هر مهارت ) ۰ امتیاز
حداکثر ۶ امتیاز
* مهارت ها در ۲ گروه Listening و Speaking می باشد
دانش زبان فرانسه همسر متقاضی امتیاز
زبان فرانسه
سطح بالا ( هر مهارت ) ۳ امتیاز
سطح متوسط ( هر مهارت ) ۲ امتیاز
سطح ابتدایی ( هر مهارت ) ۱ امتیاز
بی اطلاع ( هر مهارت ) ۰ امتیاز
حداکثر ۶ امتیاز
* مهارت ها در ۲ گروه شنیدن و صحبت کردن می باشد

سایر روش های مهاجرت تجاری به کانادا:

برای ارزیابی رایگان امتیاز خود میتوانید فرم ارزیابی امتیاز مهاجرت را تکمیل کنید و از مشاوره رایگان مشاورین موسسه مهاجرتی ویستا بهره مند شوید.

۱۳۹۵-۱۱-۹ ۲۱:۲۳:۲۵ +۰۳:۳۰ ۱۳۹۵/۰۵/۱۱|مهاجرت به کانادا|۱ ديدگاه

يك ديدگاه

  1. Hkp ۱۳۹۶-۱۰-۲۱ در ۰۷:۲۱

    برای ویزای مالتیپل

    داشتن ویزا شنگن مهم است

    اگر با درخواست مالتی پل موافقت نکنند
    دفعه بعد باز هم می توان درخواست داد با مدارک جدید

ثبت ديدگاه