سوپر ویزای والدین پدربزرگ، مادر بزرگ | موسسه مهاجرتی ویستا

سوپر ویزای والدین پدربزرگ، مادر بزرگ

موسسه مهاجرتی ویستا » وبلاگ » مهاجرت به کانادا » سوپر ویزای والدین پدربزرگ، مادر بزرگ

سوپر ویزای والدین پدربزرگ، مادر بزرگ

سوپر ویزای والدین پدربزرگ، مادر بزرگReviewed by موسسه مهاجرتی ویستا on Oct 15Rating: 4.5

سوپر ویزای والدین پدربزرگ، مادر بزرگ چیست؟

والدین و یا پدربزرگ، مادربزرگ کسانی که در کانادا اقامت دارند، و قصد دارند بستگان نزدیک خود را بینند می توانند درخواست ویزای بازدید بلند مدت یا سوپر ویزای والدین/ پدربزرگ، مادر بزرگ کنند. ماکسیمم تاریخ اعتبار برای سوپر ویزای چند منظوره ۱۰ سال و یا یک ماه قبل از تاریخ انقضای پاسپورت است، هر کدام که زودتر بود. تا آن زمان، دارنده ی سوپر ویزای والدین/ پدربزرگ، مادر بزرگ می تواند تا ۲ سال در کانادا بماند. این در حالی است که ویزای بازدید معمولی و یا توریستی مولتیپل کانادا بلند مدت نهایت ۶ ماهه است.

شرایط سوپر ویزای والدین پدربزرگ، مادر بزرگ

  •  درخواست برای سوپر ویزای والدین/ پدربزرگ، مادر بزرگ باید خارج از کانادا انجام شود. متاضیان باید واجد شرایط معیارهای خاصی باشند.
  • اول از همه اینکه، باید واجد شزایط اخذ ویزای توریستی یا بازدید باشند. این بدین معنی است که، علاوه بر داشتن سلامت فیزیکی و مدارک مسافرتی معتبر، باید افسر مهاجرت کانادا را نیز قانع کنند، که بعد از اتمام تاریخ ویزا مشتاق هستند تا به دلایلی مثل کار، خانواده و دارایی به کشور خود برگردند و کانادا را ترک کنند، همچنین اینکه پول کافی برای گذران زندگی در مدت اقامت در کانادا را دارند.

علاوه بر این، تقاضای سوپر ویزای والدین/ پدربزرگ، مادر بزرگ باید شامل موارد زیر باشد:

  • ثابت کنند که والدین/ پدربزرگ، مادر بزرگ فردی مقیم کانادا یا با تابعیت کانادایی هستند.
  • آزمایش های سلامت را انجام دهند.
  • از یک شرکت بیمه کانادایی، تقاضای یمه سلامت حداقل یکساله کنند، که حداقل ۱۰۰۰۰۰ دلار کانادا برای هزینه های درمان و بستری در کانادا را شامل شود.

فردی که در کانادا مقیم است نیز باید شرایط زیر را داشته باشد.

  • ثابت کنند اقامت کانادا و یا تابعیت کانادایی دارند.
  • تکمیل فرم دعوتنامه برای متقاضی که معمولا به همراه نامه ای است که در آن حمایت مالی خود را اعلام کرده اند.
  • ثابت کنند درآمدشان کمتر از حد تعیین شده توسط اداره مهاجرت نیست.

اگر به مشاوره و اطلاعات بیشتری نیاز دارید میتوانید با تماس با ما  در مورد مهاجرت به کانادا و شرایط آن توسط وکلای مجرب عضو ICCRC مشاوره بگیرید.

۱۳۹۶-۱-۶ ۱۵:۵۵:۲۴ +۰۴:۳۰ ۱۳۹۵/۰۷/۲۴|مهاجرت به کانادا|بدون ديدگاه

ثبت ديدگاه