مهاجرت به کانادا از طریق تخصص | مهاجرت به کانادا | اکسپرس اینتری

مهاجرت به کانادا از طریق تخصص

موسسه مهاجرتی ویستا » وبلاگ » مهاجرت به کانادا » مهاجرت به کانادا از طریق تخصص

مهاجرت به کانادا از طریق تخصص

مهاجرت به کانادا از طریق تخصصReviewed by رایان on Apr 28Rating: 5.0

 

work-in-canda

اکسپرس اینتری ۲۰۱۸

در ‍‍اول ژانویه ۲۰۱۵، دولت کانادا سیستم مهاجرتی اکسپرس اینتری (مهاجرت به کانادا از طریق تخصص )را در زیر مجموعه دسته اقتصادی  که شامل برنامه مهاجرتی نیروی متخصص فدرال می شد، را اعمال کرد.
دولت فدرال کانادا طرح برنامه های مهاجرت کانادا در سال ۲۰۱۸ خود را اعلام کرده است. در سال ۲۰۱۸، دولت قصد دارد ۰۰،۰۰۰ ۳مهاجر برای اقامت دائمی کانادا پذیرش کند که اکثریت آنها از برنامه های مهاجرتی اقتصادی انتخاب می شوند.

سریع ترین راه برای مهاجرت به کانادا به عنوان یک داوطلب از طریق سیستم اکسپرس اینتری جدید است. برنامه مدیریت مهاجرت به طور کامل به صورت آنلاین تکمیل شده است و این روند مهاجرت به کانادا بسیار مناسب برای نامزدهایی است که واجد شرایط مهاجرت می باشند. اکثر برنامه های کاربردی PR کانادا تحت سیستم اکسپرس در مدت زمان شش ماه یا کمتر پردازش می شود.

در سیستم اکسپرس اینتری،  متقاضیان از بین ۳۴۷ شغل دارای صلاحیت که حداقل امتیاز را کسب کنند می توانند در برنامه اکسپرس اینتری وارد شوند. پروفایل کاندیداها، بر اساس یک برنامه خیلی فشرده امتیاز دهی مورد ارزیابی قرار می گیرد. افرادی که در بالاترین جایگاه قرار بگیرند ، می توانند برای اقامت دائم کانادا دعوت می شوند.  کاندیداهای که این دعوت نامه را دریافت می کنند، باید نهایتا ظرف مدت ۶۰ روز، درخواست اقامت دائم خود را تحویل دهند.

نیروی متخصص فدرال، در واقع کسی است که دارای سطح تحصیلات، تجربه کاری، سن و آگاه به زبان های رسمی کانادا باشد و در برنامه  مهاجرت اکسپرس اینتری پدیرفته شود و بتواند برای اقامت دائم اقدام کند.

برای شرکت در سیستم مهاجرت اکسپرس اینتری کانادا ، شما باید تمام معیارهای اکسپرس اینتری  از جمله الزامات یک یا چند برنامه مهاجرت اقتصادی کانادا را برآورده کنید . اگر شما الزامات اکسپرس اینتری را برآورده نکنید(توجیه اقتصادی نداشته باشید)، شما از طریق سیستم اکسپرس اینتری کانادا پذیرفته نخواهید شد.

۶ فاکتوری که کاندیداها بر اساس آن جهت مهاجرت به کانادا از طریق تخصص مورد ارزیابی قرار می گیرند:

فاکتورامتیاز
سطح تحصیلاتحداکثر ۲۵ امتیاز
سابقه کارحداکثر ۱۵ امتیاز
دانش زبان انگلیسی و فرانسهحداکثر ۲۸ امتیاز
سنحداکثر ۱۲ امتیاز
پیشنهاد کارحداکثر ۱۰ امتیاز
انطباق پذیریحداکثر ۱۰ امتیاز
جمع۱۰۰ امتیاز
امتیاز قبولی۶۷ امتیاز

امتیاز بندی تحصیلات جهت مهاجرت به کانادا از طریق تخصص

تحصیل در مقاطع مختلف، امتیازات متفاوتی را برای شما به دنبال خواهد داشت.

تحصیلاتامتیاز
دیپلم۵
مدرک فوق دیپلم یکساله۱۵
 مدرک فوق دیپلم ۲ ساله۱۹
مدرک دانشگاهی ۳ ساله یا بیشتر۲۱
۲ مدرک تحصیلی که یکی مدرک دانشگاهی ۳ ساله یا بیشتر باشد۲۲
مدرک فوق لیسانس۲۳
مدرک دکترا۲۵

سابقه کاری

حداقل سابقه کاری برای کسب امتیاز در این دسته، یکسال می باشد.

سابقه کاریامتیاز
داشتن ۱ سال سابقه در ۱۰ سال گذشته۹
داشتن ۲ سال سابقه در ۱۰ سال گذشته۱۱
داشتن ۴ سال سابقه در ۱۰ سال گذشته۱۳
داشتن ۶ سال و بیشتر سابقه در ۱۰ سال گذشته۱۵

فاکتورسن

سنامتیاز
۱۸ الی ۳۵۱۲
۳۵ تا ۴۷به ازای هر سال افزایش سن یک امتیاز کسر می گردد.

پیشنهاد شغلی در کانادا

در صورت داشتن پیشنهاد شغلی از کارفرمایی در کانادا ۱۰ امتیاز کسب خواهید کرد.

انطباق پذیری

انطباق ۱پذیری شامل موارد متفرقه ای از طرف خود فرد یا همسر وی می باشد و به افزایش امتیازات شان کمک می کند.

انطباقامتیاز
سطح زبان بالای همسر۵
سابقه تحصیلات در کانادا۵
سابقه تحصیلات همسر در کانادا۵
سابقه کاری در کانادا۱۰
سابقه کاری همسر در کانادا۵
داشتن فامیل بزگتر از ۱۸ سال در کانادا۵

آیا تعداد افرادی که مجاز به دریافت اکسپرس اینتری هستند محدود خواهد بود؟

شمار مهاجران احتمالی که می توانند درخواست های اکسپرس کانادا را ارائه دهند، هیچ محدودیتی وجود ندارد. این احتمالا منجر به  ایجاد طیف گسترده ای از مشاغل، تجربه مورد نیاز برای کارفرمایان و پرداخت مالیات خواهد شد تا از کمبود آنها در بازار کار خودداری شود. این بدان معنی است که این استخر شامل تمام متقاضیان با مهارت و با تجربه با کیفیت بالا خواهد بود . تعداد افرادی که دعوت به درخواست اقامت دائمی داده اند، در معرض برنامه ریزی سالانه مهاجرت قرار می گیرند که مجموعه ای از مقدمات پذیرش برای برنامه اکسپرس اینتری را تعیین می کند.به طور کلی، تقاضای بازار کار، موفقیت متقاضیان را برای برنامه ورود به اکسپرس تعیین می کند.

برای بررسی شرایط خود و کسب اطلاع از میزان صلاحیت تان در سیستم express entry می توانید به این لینک مراجعه فرمایید.

با تماس با ما و اخذ مشاوره مهاجرتی رایگان از موسسه مهاجرتی ویستا، اخذ اقامت دائم از طریق مهاجرت به کانادا از طریق تخصص دیگر برای شما دشوار نخواهد بود.

 

 

۱۳۹۷-۲-۲۲ ۱۲:۳۷:۰۵ +۰۴:۳۰ ۱۳۹۷/۰۲/۰۸|مهاجرت به کانادا|۲ Comments

۲ ديدگاه

  1. Sediq Sultani ۱۳۹۶-۰۵-۲۱ در ۱۳:۲۰

    It was very good openian thanks dear Canada

  2. Feraidon ۱۳۹۶-۱۲-۱۰ در ۱۵:۳۴

    سلام اسم من فریدون است من نیاز به کمک دارم میخواهم به کانادا بیایم اگر میشه کمک کنید میخواهم در آنجا زندگی خود را ادامه پدرم را در سال ۲۰۱۰ از دست دادم در منطقه ما جنگ است پول ندارم که از طریق پول بیایم میخواهم شما مرا کمک کنید

ثبت ديدگاه