مهاجرت به کانادا از طریق ازدواج | موسسه مهاجرتی ویستا

مهاجرت به کانادا از طریق ازدواج

موسسه مهاجرتی ویستا » وبلاگ » مهاجرت به کانادا » مهاجرت به کانادا از طریق ازدواج

مهاجرت به کانادا از طریق ازدواج

مهاجرت به کانادا از طریق ازدواجReviewed by موسسه مهاجرتی ویستا on Aug 10Rating: 5.0

مهاجرت به کانادا از طریق ازدواج

اسپانسرشیپ از طریق ازدواج برای چه کسانی امکان پذیر است؟

در ایران تعریف همسر کاملا مشخص است. همسر به کسی گفته می شود که به عقد شما درآمده و نام او در شناسنامه تان است. در کانادا تعریف همسر کمی پیچیده تر است. در کانادا همسر می تواند از جنس مخالف شما باشد و یا با شما هم جنس باشد. در ضمن اسپانسرشیپ کانادا نه تنها برای همسر عقدی امکان پذیر است، بلکه شامل شریک زندگی فرد نیز می شود. یعنی کسی که حداقل یکسال با هم روابط زناشویی داشته اند، هرچند رسما به عقد یکدیگر در نیامده اند.

درخواست اسپانسرشیپ برای مهاجرت به کانادا از طریق ازدواج به دو صورت است:

درخواست اسپانسرشیپ زمانی که همسر خارج از کاناداست:

هر شهروند کانادایی که مقیم کانادا و یا خارج از کانادا باشد می تواند برای اخذ اقامت، اسپانسر همسر خود گردد. البته اگر همسر خارج از کانادا مقیم است، باید متعهد شود که به محض اینکه درخواست اسپانسرشیپ او مورد تایید قرار گرفت و ویزای اقامت دائم او صادر شد، به کانادا بر می گردد.

Permannent-visa-canada

درخواست اسپانسرشیپ زمانی که همسر در کاناداست:

این فرآیند به این معناست که همسر قبل از شروع پروسه درخواست و زمان شروع آن از طریق یک ویزا یا مجوز معتبر، در کانادا حضور دارد و یا اینکه در خود کانادا ازدواج می کنند و پروسه ی درخواست را در ان جا شروع می کنند.

در هر صورت، اگر در خود کانادا ازدواج کردید، باید اصل گواهی ازدواج تان را از استانی که در آن ازدواج کرده اید دریافت کنید و کپی این گواهی را به همراه فرم درخواست اسپانسر شیپ به عنوان مدارک اسپانسیرشیپ داشته باشید. ( نیازی به اصل گواهی ازدواج نمی باشد).

در بعضی از استان ها این امکان وجود دارد که با پرداخت هزینه اضافی، روند رسیدگی به پرونده را تسریع بخشید. پروسه پرداخت برای شما خیلی بهتر است و از نظر زمانی قطعا برد خواهید کرد، چرا که پروسه ی ۶ هفته ای و یا بیشتر برای دریافت گواهی ازدواج از طرف استان مورد نظر، تنها یک هفته به طول خواهد انجامید.

لازم به ذکر است که همسر بهتر است طی گذشت پروسه ی درخواست از کانادا خارج نشود.

شرایط اولیه برای  مهاجرت به کانادا از طریق ازدواج

  • اسپانسر شهروند کانادایی و یا دارای اقامت دائم کاناداست.
  • اسپانسر حداقل ۱۸ سال سن دارد.
  • متقاضی حداقل ۱۸ سال سن دارد.
  • اسپانسر باید یک قرارداد حمایت مالی ۳ ساله را با دولت کانادا امضا کند و متعهد شود که به مدت ۳ سال همسر یا شریک زندگی خود را از نظر مالی تامین می کند.

شرایطی که باعث رد صلاحیت پروسه شما در مهاجرت به کانادا از طریق ازدواج می شود:

  • متعهد حمایت مالی از همسر خود به مدت ۳ سال نشده اید.
  • زیر ۱۸ سال سن دارد.
  •  در زمانی که با متقاضی ازدواج کرده بودید، با شخص دیگری نیز ازدواج کردید.
  • دور از هم زندگی کرده اید و یکی از شما شریک زندگی شخص ثالثی بوده اید.
  • دارای یک توافق نامه اسپانسر شیپ دیگر هستید که هنوز هم معتبر است.

برای اینکه پروسه ی بی دردسری داشته باشد، موارد زیر را ارائه دهید:

  • عکس هایی از مسافرت با هم در مکان های مختلف و در زمان های مختلف
  • تماس هی ایمیلی یا تلفنی
  • عکس های عروسی
  • عکس های ماه عسل
  • رسید های سفر ( مثل بلیط)
  • کپی مهر پاسپورت از سفر

علاوه بر موارد فوق شرایط دیگری نیز برای اسپانسر وجود دارد؛ مثلا ازدواج فرد با همسرش باید واقعی باشد و به منظور دریافت اقامت دائم برای وی صورت نگرفته باشد به عبارت دیگر ازدواج نباید صوری یا مصلحتی باشد. بنابراین ارائه مدارک بالا صحت رابطه شما و همسرتان را اثبات می کند.

 

با تماس با ما و اخذ مشاوره مهاجرتی رایگان از موسسه مهاجرتی ویستا، اخذ اقامت دائم کانادا دیگر برای شما دشوار نخواهد بود.

۱۳۹۷-۲-۲ ۱۱:۲۹:۲۵ +۰۴:۳۰ ۱۳۹۵/۰۵/۲۰|مهاجرت به کانادا|۱ ديدگاه

يك ديدگاه

  1. Esmaeil shaabani ۱۳۹۶-۱۱-۲۸ در ۲۲:۰۴

    سلام و عرض ادب . من میخواهم بایک مرد در کشور کانادا که در شهر ونکوور است ازدواج کنم ، من باید چیکار کنم . اطلاعات من خیلی کم است لطفا بهم کمک کنید . خواهش میکنم

ثبت ديدگاه