مهاجرت به کانادا از طریق استان ساسکاچوان | موسسه مهاجرتی ویستا

مهاجرت به کانادا از طریق استان ساسکاچوان

موسسه مهاجرتی ویستا » وبلاگ » مهاجرت به کانادا » مهاجرت به کانادا از طریق استان ساسکاچوان

مهاجرت به کانادا از طریق استان ساسکاچوان

مهاجرت به ساسکاچوان

ساسکاچوان دشت و استانی شمالی در غرب کانادا  و تنها استان بدون مرز طبیعی این کشور است .این استان از شرق و غرب با استان منیتوبا و آلبرتا همجوار است .مرکز آن رجاینا و بزرگترین شهر آن سسکتون می باشد .وسعت استان ساسکاچوان ۶۵۱،۹۰۰ کیلومتر مربع است و طبق سرشماری سال ۲۰۱۱ جمعیت این استان  ۱،۰۳۳،۳۸۱ برآورد شده است .

اقتصاد قوی و رو به رشد در استان ساسکاچوان در حیطه های مختلف شغلی و سرمایه گذاری موقعیت های بسیاری ایجاد کرده است و زمینه را برای پیشرفت مهاجران و تازه واردان فراهم نموده است و همین امر باعث مهاجرپذیری این استان شده است . کلاً علت جذب افراد به این منطقه در گذشته خاک حاصلخیز این استان بود.

امروزه، اقتصاد رو به رشد مدرن این استان عامل جذب مهاجران به ساسکاچوان می‌باشد.

مزایای زندگی در ساسکاچوان :

  • اقتصاد قوی و فعال استان در کانادا
  • خدمات درمانی با کیفیت بالا و رایگان
  • هزینه های پایین زندگی
  • هزینه پایین مالکیت و اداره مالکیت
  • رسیدگی سریع به مهاجرت متقاضیان

برنامه مهاجرتی استان ساسکاچوان یک برنامه مهاجرتی دولتی است که برنامه های متعددی را برای مهاجرت به این استان طراحی کرده است .

طبق برنامه مهاجرت به ساسکاچوان می توانید از روش های زیر اقدام به مهاجرت نمایید:

برنامه ی نیروی کار ماهر ساسکاچوان :

 برای افرادی که تمایل دارند در ساسکاچوان زندگی و کار کنند .متقاضیان زیر می توانند برای این بخش از برنامه مهاجرتی واجد شرایط باشند:

  • نیروی کار ماهر،کارگران ماهر ،حرفه ای ها و مدیرانی که یک پذیرش برای کار تمام وقت از یک کارفرما در ساسکاچوان دارند
  • نیروهای ماهری که پیشنهاد کار ندارند اما برای یکی از مشاغل بسیار مورد نیاز در ساسکاچوان مهارت بالایی دارند
  • نیروهای کار ماهر که حداقل ۶ ماه در ساسکاچوان دارای اجازه کار معتبر از اداره مهاجرت و شهروندی کانادا باشند

در این برنامه مهاجرتی متقاضی بایستی :

  • ۶۰ امتیاز از ۱۰۰ امتیاز ارزیابی را کسب کند.
  • حداقل در ۱۰ سال گذشته یک سال سابقه کار در شغل مورد نظر خود را داشته باشد.
  • حداقل امتیاز زبان CLB4 راداشته باشد.
  • تحصیلات آکادمیک با حداقل مدرک یا گواهینامه یکساله داشته باشند.
  • تمکن مالی داشته باشد.

برنامه ی مهاجرتی خویشاوندی ساسکاچوان :

در این زیر مجموعه فرد مهاجر در ساسکاچوان می تواند کمک کند تا اعضای خانواده اش به این استان بیایند و در استان مشغول به کار شوند.

متقاضی باید خویشاوندی داشته باشد که شهروند ساسکاچوان باشد و حداقل به مدت یکسال در ساسکاچوان مشغول به کار باشد.

در این برنامه متقاضی باید معیارهای زیر را داشته باشد تا واجد شرایط یرای این نوع مهاجرت باشد:

  • سن بین ۱۸ تا ۴۹ سال.
  • حداقل یک سال از پایان دوره آموزشی متوسطه اش گذشته باشد.
  • دارای یک سال سابقه ی کار اداری در زمینه ی آموزشی و یا تحصیلی خود باشد.
  • توانمندی کافی در زبان برای استخدام در ساسکاچوان را داشته باشد.
  • از طرف یک کارفرما برای یک شغل دائم و تمام وقت در ساسکاچوان نامه پذیرش داشته باشد.
  • داشتن تمکن مالی

برنامه مهاجرتی کارآفرینی ساسکاچوان:

برای متقاضیانی است که می خواهند در زمینه مهارت و مدیریت سرمایه در حرفه و تجارت خاصی در ساسکاچوان سرمایه گذاری کنند.و یا اینکه در یک کسب و کار مشارکت کنند ودر بخش مدیریتی آن نقش فعالی بر عهده داشته باشد.

متقاضی می بایست شرایط زیر را دارا باشد:

  • حداقل دارایی خالص شخصی به میزان ۳۰۰،۰۰۰ دلار کانادا
  • حداقل ۳ سال سابقه مالکیت و مدیریت شرکت تجاری خصوصی و غیرخصوصی و یا فقط مدیریت یک شرکت تجاری و یا دولتی.
  • ارایه یک طرح تجاری
  • پرداخت ۷۵،۰۰۰ دلار کانادا به دولت ساسکاچوان به عنوان سپرده (بعد از اجرای طرح مبلغ سپرده به متقاضی عودت داده خواهد شد).
  • حداقل ۱۵۰،۰۰۰ دلار کانادا سرمایه گذاری جهت تاسیس یک موسسه تجاری جدید و یا خرید یک موسسه تجاری از پیش تاسیس شده در استان بعد از دریافت اقامت و حضور فعال و موثر روزانه در اداره موسسه تجاری فوق. اگر شما در یک سوم کسب و کار شریک شوید ،حداکثر میزان سرمایه گذاری شما بایستی به میزان یک میلیون دلار کانادا باشد.

برنامه مهاجرتی فعالان حوزه کشاورزی ساسکاچوان:

برای افرادی است که در زمینه کشاورزی هستند و دارایی قابل توجهی در زمینه فعالیت های کشاورزی دارند.متقاضی برای این برنامه مهاجرتی باید شرایط زیر را دارا باشد:

  • دارای حداقل میزان سرمایه خالص ۵۰۰،۰۰۰ دلار کانادا باشد.
  • از ۲ سال قبل تا لحظه عقد قرارداد خرید زمین سفر حداقل ۵ روزه از این استان داشته باشد.
  • سپرده ۷۵،۰۰۰ دلاری به عنوان ضمانت اجرای کار. ( در صورت عدم اجرای طرح این مبلغ ضبط میشود و به شما عودت داده نخواهد شد).
  • نشان دهد که دارای توانایی و دانش کشاورزی می باشد.

برنامه مهاجرتی متخصصین حوزه پزشکی ساسکاچوان:

در این زیرمجموعه تمامی پزشکان متخصص که در سرتاسر دنیا آموزش دیده اند و همچنین به مدت حداقل شش ماه با اجازه کار موقت مشغول به کار در استان بوده اند می توانند برای این نوع مهاجرت اقدام کنند .این طبقه به سه زیر طبقه تقسیم می شود : طبیبان ، پرستاران و سایر متخصصین حوزه سلامت.

برنامه مهاجرتی بخش مهمان نوازی ساسکاچوان:

متقاضیانی که در یکی از مشاغل زیر در ساسکاچوان مشغول به کار هستند می توانند برای این برنامه مهاجرتی اقدام کنند :

  • سرور بخش غذا / آشامیدنی
  • خدمتکاران آشپزخانه
  • خانه داری / تمیز کردن (شستشوی خانه ها و ظروف و غیره)

متقاضی برای واجد شرایط بودن در این برنامه باید معیارهای زیر را دارا باشد:

  • حداقل دارای ۱۲ کلاس سواد یا معادل آن باشد
  • حداقل به مدت ۶ ماه در ساسکاچوان کار کرده باشد و با اصول و ضوابط کار در استان آشنا باشد.
  • دارای توانایی پایه زبانی در ساسکاچوان باشد . (یا تعهد به یادگیری زبان در اولین فرصت در یکی از کلاس های زبان انگلیسی نماید).

برنامه مهاجرتی رانندگان کامیون ساسکاچوان:

نیروهایی که در حال حاضر در ساسکاچوان برای واحدهای کامیون داری کار میکنند و دارای مدرک دیپلم هستند یا در این زمینه آموزش دیده اند می توانند در این برنامه مهاجرتی شرکت کنند . متقاضی می بایست:

  • گواهینامه معتبر کامیون منطبق با کلاس A1 ساسکاچوان را داشته باشد.
  • مجوز کار از اداره مهاجرت کانادا را داشته باشد .
  • حداقل ۲ سال سابقه رانندگی کامیون را داشته باشد.
  • از یک شرکت حمل و نقل در ساسکاچوان پیشنهاد کار موقت داشته باشد.
  • به اندازه کافی در زبان انگلیسی مهارت داشته باشد.

برنامه مهاجرتی تحصیلی ساسکاچوان:

دانش آموزانی که دوره های آموزش متوسطه را گذرانده اند می توانند برای مهاجرت از طریق تحصیل در کانادا اقدام کنند .به شرط آنکه :

  • حداقل یک دوره آکادمیک هشت ماه تا یک سال را که تماما به مطالعه پرداخته باشید در کانادا گذرانده و با یک مدرک معتبر ،دیپلم یا درجه های مرتبط با دوره آموزشی فارغ التحصیل شده باشید.
  • حداقل به مدت ۶ ماه تحت قوانین مهاجرت و شهروندی کانادا کار کرده باشید.
  • یک پیشنهاد شغلی تمام وقت از یک کارفرما داشته باشید.

فارغ التحصیلان دوره های دکتری و اساتید نیز می توانند از طریق  برنامه تحصیلی مهاجرتی اقدام کنند و برای واجد شرایط بودن در این برنامه بایستی :

  • باید حداقل یک سال تمام وقت با دوره کامل مطالعاتی در یکی از دانشگاه های ساسکاچوان تحصیل و فارغ التحصیل شده باشد.
  • در کمتر از ۲ سال پس از فارغ التحصیلی اقدام کند.
  • قصد زندگی در ساسکاچوان را داشته باشد و از پشتوانه مالی خوبی جهت تامین خود و خانواده برخوردار باشد. (۱۰،۰۰۰ دلار برای متقاضی و ۲۰۰۰ دلار کانادا برای هر کدام از اعضای خانواده اش)
  • به مدت حداقل ۶ ماه نزد یک کارفرما در ساسکاچوان در زمینه ی رشته ی تحصیلی خود کار کرده باشد .
  • همسر شما باشد که در حال حاضر دارای کار دائم و تمام وقت در ساسکاچوان باشد.

موسسه مهاجرتی ویستا با شعبات مختلف در تهران، شیراز ، و مشهد و وکلای رسمی و مورد اعتماد اداره مهاجرت کانادا دارای مدرک ICCRC میتواند بهترین انتخاب شما برای انجام پرونده های سرمایه گذاری کانادا و برنامه های کار آفرینی باشد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر میتوانید با نزدیکترین شعبه موسسه مهاجرتی ویستا تماس بگیرید و از مشاوره تلفنی رایگان کارشناسان بهره مند شوید.

۱۳۹۶-۱-۶ ۱۵:۵۱:۴۹ +۰۴:۳۰ ۱۳۹۵/۰۹/۳۰|مهاجرت به کانادا|دیدگاه‌ها برای مهاجرت به کانادا از طریق استان ساسکاچوان بسته هستند