ویزای مراقبت (زیر گروه ۱۱۶) | موسسه مهاجرتی ویستا

ویزای مراقبت (زیر گروه ۱۱۶)

موسسه مهاجرتی ویستا » وبلاگ » مهاجرت به استرالیا » ویزای مراقبت (زیر گروه ۱۱۶)

ویزای مراقبت (زیر گروه ۱۱۶)

ویزای مراقبت (زیر گروه ۱۱۶)Reviewed by موسسه مهاجرتی ویستا on Sep 29Rating: 4.0

ویزای مراقبت یک ویزای دائمی مناسب حال افرادی است که با هدف مراقبت و یا پرستاری مداوم از یکی از اعضای خانواده و یا اقوام، قصد مهاجرت به استرالیا و زندگی در آن کشور را دارند.

شرایطی که شخص وابسته باید داشته باشد

  • دچار یک بیماری بلند مدت باشد، به این معنی که توانایی مراقبت از خود و یا انجام کارهای روزمره زندگی را ندارد.
  • برای پرستاری از یک عضو خانواده نیاز به همیاری و کمک دارد.
  • شخص مورد نظر قادر به گرفتن کمک از یک خویشاوند دیگر، آسایشگاه، بیمارستان و …. نباشد.

شرایط شخص درخواست دهنده

  • یکی از اقوام شما در استرالیا به دلیل یک بیماری بلند مدت نیاز به رسیدگی شما داشته باشد.
  • خویشاوند شما از طریق خدمات ویزای پزشکی بوپا ارزیابی شده باشد.
  • هیچ شخص دیگری در استرالیا توانایی ارائه این پرستاری را نداشته باشد.
  • شما مایل و قادر به رسیدگی به خویشاوند خود باشید.
  • خویشاوند یا شریک وی ضامن و یا حامی شما شود.

این ویزا به شما اجازه می دهد

  • به طور دائم ( ولی نه به طور قطع ) یک شهروند استرالیایی باشید.
  • برای تبعیت استرالیا درخواست دهید. ( در صورتی که شرایط لازم را داشته باشید. )
  • به مدت ۵ سال به عنوان یک شهروند دائم از استرالیا به داخل یا خارج از این کشور مسافرت کنید.
  • البته بعد از گذشت این مدت، شما دوباره باید برای این ویزا درخواست دهید.

حامی

برای درخواست این ویزا شما نیاز به یک حامی در استرالیا دارید. این شخص باید خویشاوند بیمار و یا شریک وی باشد. این حامی باید قراردادی امضا نماید که طی آن باید به مدت ۲ سال بعد از ورود اول شما به استرالیا، شما را از لحاظ مالی و مسکن حمایت نماید. این شرایط شامل حال هر کدام از اعضای خانواده که برای ویزای مراقبت اقدام کرده اند می شود.

پاسپورت درخواست دهنده

اگر قصد تمدید پاسپورت خود را دارید باید قبل از درخواست ویزای مراقبت این کار را انجام دهید. برای دریافت این ویزا شما باید یک پاسپورت معتبر داشته باشید.

هزینه های دریافت این ویزا

  • درخواست دهنده اصلی: ۱۴۵۰ دلار
  • درخواست دهنده جانبی زیر ۱۸ سال: ۳۶۵ دلار
  • درخواست دهنده جانبی بالای ۱۸ سال: ۷۲۵ دلار

هزینه های جانبی

  • معاینات پزشکی: مستقیما به پزشک معاینه کننده پرداخت می شود.
  • بررسی سو پیشینه: به مسئولان مربوطه ی کشوری که به مدت ۶ الی ۱۲ ماه در آن زندگی کرده اید (البته بسته به نوع ویزا) بستگی دارد.
  • ترجمه مدارک: به دارالترجمه و مراجع تایید کننده و تعداد کپی مدارک بستگی دارد.

روند گرفتن ویزا

درخواست برای ویزای مراقبت می تواند داخل یا خارج از استرالیا انجام شود. در صورت اقدام برای دریافت ویزا خارج از این کشور، در هنگام صدور آن درخواست کننده باید خارج از خاک استرالیا باشد و بالعکس. بعد از تایید شرایط متقاضی برای دریافت ویزای مراقبت، درخواست شما در نوبت دپارتمان مهاجرت و حفاظت مرزهای استرالیا قرار می گیرد. در حال حاضر این دپارتمان اطلاع داده است که متقاضیان این ویزا باید مدت ۴ سال و نیم در صف انتظار باشند.

در صورتی که در زمان درخواست در استرالیا حضور دارید شما می توانید کاندیدای مناسبی برای ویزای اتصال دهنده باشید. این ویزا به شما اجازه می دهد تا در زمان بررسی مدارکتان برای ویزای مراقبت، در استرالیا بمانید و از خویشاوند خود پرستاری نمایید. البته اگر شما خارج از استرالیا برای ویزای مراقبت اقدام نمایید، پروسه ی طولانی مدت بررسی آن ممکن است مشکلاتی را برای شما به وجود آورد:

  • انتظار به مدت ۴ سال و نیم برای خویشاوند نیازمند به پرستاری مشکل خواهد بود.
  • ثابت کردن این مسئله که خویشاوند شما در مدت ۴ سال و نیم قادر به دریافت کمک از شخص یا موسسه دیگری ، غیر از شما، نبوده بسیار مشکل خواهد شد.

فرم های مورد نیاز

برای درخواست ویزای مراقبت پر کردن فرم های زیر الزامی می باشد بنابراین به شما پیشنهاد می دهیم تا در مورد این فرم ها و مدارک مورد نیاز آنها به یک کارشناس مهاجرت مراجعه نمایید.

  1. فرم  ۴۷۰ اف ای: فرم حمایت برای مهاجرت به استرالیا ( این فرم توسط حامی پر می شود ).
  2. فرم ۴۰: فرم مهاجرت به استرالیا همراه با اعضای خانواده: اگر شما قصد دارید کودکی را به همراه خود به استرالیا ببرید، این فرم را باید تکمیل نمایید.
  3. فرم ۴۷ ای  : اطلاعات کودک و یا دیگر اعضای خانواده که بالای ۱۸ سال دارند: برای هر شخص فرم باید به صورت جداگانه پر شود.
  4. فرم ۱۲۲۹ سی  : فرم رضایت برای اعطای ویزا به کودکان زیر ۱۸ سال: برای هر کودک باید به صورت جداگانه پر شود.

تغییر مرکز معاینات پزشکی دپارتمان مهاجرت استرالیا از مدیبنک هلث سولوشنز یا ام اچ اس به بوپا

درخواست های ویزای مراقبت که قبل از تاریخ ۲ جون ۲۰۱۴ انجام شده اند

اگر شما قبل از تاریخ ۲ جون ۲۰۱۴ برای ویزای مراقبت ( زیرگروه ۱۱۶ و یا ۸۳۶ ) اقدام کرده اید، درخواست شما فقط در صورتی از نظر دپارتمان مهاجرت قابل قبول خواهد بود که شواهدی در رابطه با اینکه خویشاوند شما معاینه پزشکی خود را در موسسه ام اچ اس شروع کرده، ارائه دهید.

این به این معنی است که در زمان درخواست برای ویزای مراقبت، شما باید نامه تایید ام اچ اس را برای معاینه پزشکی ارائه دهید. تمامی درخواست هایی که قبل از تاریخ لغو ثبت شده اند، طبق قوانین و مقررات کنونی وارد صف انتظار و ارزیابی خواهند شد.

تعویض موسسه معاینه پزشکی از تاریخ ۲۸ جولای ۲۰۱۴

ام اچ اس فقط پرونده ی درخواست های ویزای مراقبت را تا تاریخ ۲۵ جولای ۲۰۱۴ به پایان خواهد رساند و از ۱۴ تا ۲۵ جولای هیچ پرونده ی جدیدی را قبول نخواهد کرد.

بعد از ۲۱ جولای ۲۰۱۴ مرکز پزشکی مورد نظر برای مراجعه بوپا خواهد بود. تغییر در مرکز معاینات پزشکی هیچ گونه تاثیری بر روند درخواست ویزای شما نخواهد داشت. البته در طول مدت تغییرات ممکن است وقت ویزیت شما اندکی به تاخیر بیفتد.

 

۱۳۹۵-۷-۱۰ ۰۹:۳۹:۱۶ +۰۳:۳۰ ۱۳۹۵/۰۷/۰۸|مهاجرت به استرالیا|بدون ديدگاه

ثبت ديدگاه