ویزای کار استرالیا |ویزای مستقل کار استرالیا |مهاجرت به استرالیا | ویزا کار استرالیا | ویزای استرالیا

ویزای مستقل کار استرالیا زیر گروه ۱۸۹

موسسه مهاجرتی ویستا » وبلاگ » مهاجرت به استرالیا » ویزای مستقل کار استرالیا زیر گروه ۱۸۹

ویزای مستقل کار استرالیا زیر گروه ۱۸۹

ویزای مستقل کار استرالیا زیر گروه ۱۸۹Reviewed by رایان on May 13Rating: 5.0

 ویزای کار استرالیا

یکی از روش های مهاجرت به استرالیا  ویزای کار استرالیا یا ویزای مستقل کار استرالیا زیر گروه ۱۸۹ می باشد که برای افرادی است که از طریق یک کارفرما، منطقه و یا عضو خانواده حمایت نمی شوند. دارندگان این ویزا می توانند در هر نقطه ای از استرالیا به طور دائم زندگی کنند. این ویزا می تواند مشتمل برخی از اعضای خانواده ی شما نیز مانند: شریک زندگی، فرزند شریک زندگی و یا خویشاوند وابسته ی شریک شما می شود.

قبل از ثبت درخواست ویزا

در راستای اقدام برای  ویزای کار استرالیا شما ابتدا باید یک نامه ی علاقه مندی به دپارتمان انتخاب مهارت ارسال نمایید و در صورت تایید نامه ی شما این دپارتمان یک دعوتنامه به شما ارسال خواهد کرد و بعد از دریافت این دعوتنامه شما ۶۰ روز فرصت دارید تا برای ویزا به صورت آنلاین درخواست نمایید. برای این کار شما می توانید داخل یا خارج از استرالیا باشید.

برای ارسال نامه ی علاقه مندی شما باید سطح زبان مناسب و میزان مهارت کافی برای شغل مورد نظر داشته باشید. به خاطر داشته باشید که این ویزا نیازمند مدارک و شواهد بسیاری می باشد پس ما به شما پیشنهاد می کنیم حتی قبل از درخواست شروع به فراهم سازی مدارک نمایید. همچنین بررسی درخواست های مربوط به این ویزا اولویت بندی دارد.

 

زمان بررسی

 

 

 

دسته بندی گروه ها

 

گروه ها

 

حدود ۵ الی ۸ ماه

 

 

متقاضیان تحت طرح مهاجرت اسکیل ورکر منطقه ای و یا زیر گروه ۸۸۷ اقدام کرده اند

 

اولویت اول

 

 

 

حدود ۵ الی ۸ ماه

 

متقاضیان تحت طرح مهاجرت کاندید شده از طرف کارفرما

 

اولویت دوم

 

حدود ۶ ماه

 

متقاضیان کاندید شده از طرف یک استان یا منطقه برای یک شغل مربوط به ویزاهای زیرگروه ۱۹۰ و ۴۸۹

 

اولویت سوم

 

حدود ۱۲ ماه

 

متقاضیان کاندید شده برای یک شغل های اس او ال یا لیست مشاغل با مهارت

 

اولویت چهارم

 

بررسی پرونده این گروه زمانی آغاز خواهد شد که امور اولویت های ۱ تا ۴ پایان یابد.

 

پرونده دیگر متقاضیان به ترتیب زمان دریافت بررسی خواهند شد

 

اولویت پنجم

شرایط درخواست دهنده ویزا

۱- باید دعوتنامه داشته باشید.

۲- سن شما زیر ۵۰سال باشد.

۳- شغلی انتخاب نمایید که در لیست مشاغل این ویزا وجود دارد (لیست این مشاغل در پایان این مطلب موجود می باشد) و شما مهارت مرد نیاز آن را دارید.

۴- مهارت شما از طریق سازمان مربوط به آن سنجیده و تایید شود.

۵- دانش زبان انگلیسی کافی داشته باشید.

۶- حداقل امتیاز شما باید ۶۰ باشد.

۷- از لحاظ سلامت تایید شده باشید.

در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر درباره روش های مهاجرت به استرالیا با ما در ارتباط باشید و مقاله مهاجرت به استرالیا را مطالعه فرمایید.

 

امکانات  ویزای کار استرالیا

با داشتن  ویزای کار استرالیا شما می توانید به مدت ۵ سال در استرالیا زندگی و کار کنید و به طور مالتیپل ورود و خروج داشته باشید. برای درخواست دوباره و تمدید ویزا کافیست فقط ۲ سال در استرالیا باشید ولی شما می توانید ۴ سال متوالی در این کشور زندگی کنید و واجد شرایط شهروندی شوید. البته در صورتی که علاقه ای به شهروندی ندارید، قبل از پایان ۵ سال، برای ورود و خروج برای ویزای بازگشت اقدام نمایید. از شرایط دیگر دریافت ویزای بازگشت این است که شما باید ثابت کنید به مدت ۲ سال کاملا پایبند به قوانین استرالیا در این کشور زندگی کرده اید و یا اینکه وابستگی های شخصی، فرهنگی و کاری در استرالیا دارید.

ویزای بازگشت

 ویزای کار استرالیا برای همه ی مهاجران دائم غیر شهروند استرالیاست که قصد ترک موقت کشور را دارند. البته این برای افرادیست که ۵ سال از زمان ویزای آنها گذشته باشد.

۲ نوع ویزای بازگشت وجود دارد:

  1.  ویزای بازگشت ۱۵۵= به دارنده ی آن اجازه ورود و خروج استرالیا به مدت ۵ سال می دهد.
  2.  ویزای بازگشت ۱۵۷= برای کسانیست که ویزای ۱۵۵ شامل حال آنها نمی شود. این ویزا به دارندگان آن اجازه ی ورود و خروج قانونی استرالیا به مدت ۳ ماه می دهد.

با اینکه روند بررسی درخواست های این ویزا زمان بر نیست بهتر است برای اینکه تداخلی در برنامه ی مسافرت شما ایجاد نشود، ۳ ماه قبل از سفرتان اقدام نمایید.

متقاضیانی که قصد دارند اقامت دائم استرالیا را از طریق زیر کلاس ۱۸۹ ، زیرشاخه ۱۹۰ یا زیر رده ۴۸۹ ویزا دریافت کنند، باید به طور کلی امتیازاتشان به مجموع  ۶۰ امتیاز بر اساس جدول امتیازات شود

 ویزای کار استرالیا

ویزای کار استرالیا

امتیاز بندی برای ویزای مستقل کار استرالیا

همانطور که گفته شد حداقل امتیاز لازم برای دریافت ویزای کار استرالیا ۶۰ می باشد.

 مواردی که به آنها امتیاز اختصاص داده می شود:

  • سن
  •  دانش زبان انگلیسی
  • شغل
  • مدارک تحصیلی
  •  مدارک تحصیلی مورد نیاز دولت استرالیا
  •  مدرک مورد تایید جامعه ی زبانی
  •  تحصیل در استرالیا
  •  مهارت های شریک زندگی
  • ۱ سال دوره تخصصی در استرالیا
  • کاندید شدن از طریق یک استان یا ناحیه ی استرالیا (زیرگروه ۱۹۰)
  • حمایت شدن از طریق یک عضو تایید شده ی خانواده (زیرگروه ۴۹۰)

امتیاز سن

امتیاز سن متقاضی در زمان درخواست
۲۵ ۱۸ تا ۲۴
۳۰ ۲۵ تا ۳۲
۲۵ ۳۳ تا ۳۹
۱۵ ۴۰ تا ۴۴
۰ ۴۵ تا ۴۹

امتیاز دانش زبان

امتیاز دانش زبان
۲۰ سطح عالی: شخصی در ۴ مهارت آیلتس نمره ۸ و یا بالاتر داشته باشد
۱۰ سطح ماهر: شخصی که در ۴ مهارت آیلتس نمره ۷ و یا بالاتر داشته باشد
۰ سطح قابل قبول: شخصی که در ۴ مهارت آیلتس نمره ۶ و یا ۵/۶ داشته باشد

امتیاز مشاغل کاندید استرالیا و مشاغل مشابه آنها

امتیاز تجربه ی کاری
۲۰ حداقل ۸ تا ۱۰ سال در طول ۱۰ سال اخیر
۱۵ حداقل ۵ سال و یا کمتر از ۸ سال در طول ۱۰ سال اخیر
۱۰ حداقل ۳ سال و یا کمتر از ۵ سال در طول ۱۰ سال اخیر
۵ حداقل ۱ سال و یا کمتر از ۳ سال در طول ۱۰ سال اخیر

امتیاز مشاغل کاندید خارج از استرالیا و مشاغل مشابه آنها

امتیاز تجربه ی کاری
۱۵ حداقل ۸ تا ۱۰ سال در طول ۱۰ سال اخیر
۱۰ حداقل ۵ سال و یا کمتر از ۸ سال در طول ۱۰ سال اخیر
۵ حداقل ۳ سال و یا کمتر از ۵ سال در طول ۱۰ سال اخیر

امتیاز مدارک تحصیلی

امتیاز مدرک
۲۰ مدرک دکتری از یکی از یک موسسه ی استرالیایی و یا از یک موسسه با استاندارد بسیار بالا
۱۵ مدرک کارشناسی و یا ارشد از یک موسسه ی استرالیایی و یا از یک موسسه با استاندارد بسیار بالا
۱۰ گواهی نامه و یا مدرک تجارت و یا هر مدرک یا جایزه از یک موسسه با استاندارد بسیار بالا

امتیاز مدارک تحصیلی مورد نیاز دولت استرالیا

امتیاز مدارک
۵ یک یا دو مدرک، گواهی نامه و یا مدرک تجارت از یک موسسه استرالیایی که مطابق استانداردهای تحصیلی استرالیا باشد

امتیاز مدرک مورد تایید جامعه ی زبانی

امتیاز مدارک
۵ با داشتن مدرک زبان در زمان درخواست، ۵ امتیاز به شما اضافه خواهد شد

امتیاز تحصیل در استرالیا

امتیاز مدارک
۵ اگر در زمان درخواست ویزا در یکی از مناطق استرالیا تحصیل کرده باشید، ۵ امتیاز به شما اضافه خواهد شد

امتیاز مهارت های شریک زندگی

امتیاز مدارک
۵ اگر در زمان درخواست شریک شما شرایط زیر را دارا باشد ۵ امتیاز به شما اضافه می شود:

– سن

– دانش زبان انگلیسی

– نتیجه بررسی میزان مهارت شریک شما در یکی از مشاغل موجود در لیست

البته اگر نام شریک شما در پرونده ی درخواست نباشد و یا شریک شما یک شهروند استرالیایی باشد، این امتیازات شامل شما نخواهد شد

امتیاز ۱ سال دوره تخصصی در استرالیا

امتیاز مدارک
۵ اگر در طول ۴ سال اخیر در یک دوره ی تخصصی در استرالیا شرکت کرده اید ۵ امتیاز به شما اضافه می شود

البته این دوره باید به شغل کاندید شما مربوط بوده و طول دوره حداقل ۱۲ ماه باشد

امتیاز کاندید شدن از طریق یک استان یا ناحیه ی استرالیا (زیرگروه ۱۹۰)

امتیاز مدارک
۵ کاندید شدن از طریق یک استان یا ناحیه ی استرالیا با هدف زیر گروه ۱۹۰

امتیاز حمایت شدن از طریق یک عضو تایید شده ی خانواده (زیرگروه ۴۹۰)

امتیاز مدارک
۱۰ حمایت شدن از طریق یک عضو تایید شده ی خانواده با هدف زیرگروه ۴۹۰

جهت اطلاعات بیشتر و مهاجرت با ویزای کار استرالیا با کارشناسان و وکلای موسسه ویستا تماس حاصل فرمایید.

منبع : www.kanzas.com

۱۳۹۷-۲-۲۳ ۱۱:۳۴:۵۳ +۰۴:۳۰ ۱۳۹۷/۰۲/۲۳|مهاجرت به استرالیا|بدون ديدگاه

ثبت ديدگاه