مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری استانی پرنس ادوارد | موسسه مهاجرتی ویستا

مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری استانی پرنس ادوارد

موسسه مهاجرتی ویستا » وبلاگ » مهاجرت به کانادا » مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری استانی پرنس ادوارد

مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری استانی پرنس ادوارد

مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری استانی پرنس ادواردReviewed by موسسه مهاجرتی ویستا on Nov 5Rating: 5.0

 

مهاجرت به کانادا از طریق جزیره پرنس ادوارد:

جزیره پرنس ادوارد کوچک ترین و کم جمعیت ترین استان شرقی کانادا با جمعیتی در حدود ۱۵۰ هزار نفر می باشد.این جزیره کیفیت بالایی از زندگی همراه با مدارس عالی ،دانشگاه ها،امکانات بهداشت و درمان و تفریح ارائه می دهد .جزیره پرنس ادوارد دارای خانه هایی با قیمت بسیار پایین و نیز نرخ پایینی از جرم و جنایت می باشد. مناظر زیبا،آب و هوای معتدل ،سالانه بیش از یک میلیون بازدید کننده را به خود جذب می کند. این جزیره یک مکان مناسب برای خانواده و راه اندازی کسب و کار است.

مزایای برنامه مهاجرت پرنس ادوارد:

  • اقامت دایم که به متقاضی به همراه خانواده اش اجازه اقامت،کار و تحصیل در مدرسه می دهد.
  • بررسی سریع استانی و فدرالی
  • متقاضی می تواند برای سیتی زن شیپی (شهروندی) بعد از چهار سال اقدام کند.
  • این استان به منظور جذب متخصصین برای مشاغل مورد نیاز خود از جمله کشاورزی،شیلات،توریسم،جنگلداری و … و به طور کلی بیزنس های موفق در استان و تشویق سرمایه گذاران داخل استان طرح مهاجرت به استان از طریق ۴ برنامه مهاجرتی را ارائه می دهد:

مهاجرت به پرنس ادوارد ویژه متخصصین:

  • برای واجد شرایط بودن در این گروه متقاضی باید شرایط زیر را دارا باشد:
  • از فرم ارزیابی حداقل ۵۰ امتیاز کسب کند.
  • داشتن پیشنهاد کاری (job offer) از جزیره پرنس ادوارد.
  • داشتن تحصیلات مرتبط با پیشنهاد کاری.
  • قصد اقامت دائم و کار و زندگی در جزیره پرنس ادوارد.
  • آشنایی مقدماتی با زبان انگلیسی (آیلتس ۴ و بالاتر) و یا زبان فرانسوی.
  • موفقیت در بررسی های اولیه امنیتی و معاینات پزشکی.

برنامه مالکیت ۱۰۰% تجاری و بیزنسی جزیره پرنس ادوارد:

  • این برنامه برای سرمایه گذارانی در نظر گرفته شده که قصد سرمایه گذاری و ایجاد بیزنسی با مالکیت ۱۰۰% خود و بدون شریک را دارند و متقاضی باید شرایط زیر را درا باشد:
  • سن بین ۲۱ تا ۵۹ سال
  • کامل کردن حداقل ۱۲ سال تحصیلات مدرسه ای (اتمام دبیرستان)
  • آشنایی مقدماتی با زبان انگلیسی (آیلتس ۴ و یا بالاتر) و یا زبان فرانسوی
  • دارا بودن سابقه مدیریت و یا مالکیت کسب و کار در دو سال اخیر
  • موفقیت در بررسی های پیشینه امنیتی و معاینات پزشکی
  • امضای تعهدنامه جهت اقامت در جزیره پرنس ادوارد
  • ارائه یک طرح تجاری مورد قبول دولت پرنس ادوارد که قصد تاسیس یا خرید آن را دارید.
  • اداره و مدیریت این بیزنس در داخل جزیره پرنس ادوارد
  • دارایی ارزش خالص حداقل ۶۰۰،۰۰۰ دلار کانادا (شامل حداقل ۱۵۰،۰۰۰ دلار نقدینگی)
  • توانایی اثبات منبع ۶۰۰،۰۰۰ دلار کانادا سرمایه (که باید حاصل تلاش خود متقاضی باشد. وام و هدایا قابل استفاده نمی باشد).

        این مبلغ به تفکیک شامل:

  • سپردن مبلغ ۱۰۰،۰۰۰ دلار کانادا به عنوان ضمانت در وجه دولت پرنس ادوارد حهت ایجاد بیزنس در پرنس ادوارد (این مبلغ پس از انجام کار بازگردانده می شود).
  • پرداخت وثیقه به میزان ۱۰،۰۰۰ دلار کانادا به دولت پرنس ادوارد جهت تضمین یادگیری انگلیسی و یا فرانسه (پس از مصاحبه و تعیین وضعیت قابل قبول این مبلغ بازپرداخت می شود).
  • ارزش اموال و دارایی به میزان حداقل ۴۰۰،۰۰۰ دلار کانادا
  • سرمایه گذاری حداقل مبلغ ۱۵۰،۰۰۰ دلار کانادا جهت ایجاد یا خرید کار

موسسه مهاجرتی ویستا با شعبات مختلف در تهران، شیراز ، و مشهد و وکلای رسمی و مورد اعتماد اداره مهاجرت کانادا دارای مدرک ICCRC میتواند بهترین وکیل مهاجرت و بهترین انتخاب شما برای برنامه های کار آفرینی باشد.

برنامه شراکت  تجاری و بیزنسی جزیره پرنس ادوارد:

این روش سرمایه گذاری جهت متقاضیانی طراحی شده که علاقمند به سرمایه گذاری بصورت مشارکتی در بیزنسهای از قبل تاسیس شده در استان می باشند.در این روش متقاضی باید ۳۳،۳۳ درصد سهام را بخرد و تحت سرپرستی خود داشته باشد  یا اینکه برای مشارکت در سرمایه  حداقل به میزان ۱،۰۰۰،۰۰۰ دلار کانادا سپرده گذاری نماید.

شرایط لازم برای متقاضی در این روش مانند مالکیت ۱۰۰% می باشد با این تفاوت که در گروه اول (مالکیت ۱۰۰%) متقاضی ملزم به ارائه قرارداد خرید بیزینس خود می باشد و شخصا مدیریت بیزینس خود را بر عهده می گیرد اما در گروه دوم ( مالکیت شراکتی) متقاضی ملزم است که قراردادسرمایه گذاری خود را ارائه دهد .

مهاجرت به پرنس ادوارد از طریق خویشاوندی:

شهروندان ساکن در پرنس ادوارد می توانند جهت اخذ اقامت برای بستگان خود به شرط دارا بودن شرایط زیر اقدام کنند.

  •  دارای رابطه خویشاوندی نزدیک مثل والدین ، خواهر و برادر ، دختر و پسر ، عمه و عمو ، دایی و خاله ،خواهرزاده و برادرزاده ، پدربزرگ و مادربزرگ ، عموزاده ، دایی زاده ، خاله زاده ،عمه زاده.
  • دارای درامد مستمر کافی جهت تامین زندگی خود و بستگانش .
  • عدم سوءسابقه رفتاری
  • حداقل به مدت ۲ سال به عنوان شهروند در پرنس ادوارد زندگی کرده باشد.
  • متقاضی مهاجرت توسط درخواست اقوام باید از فرم ارزیابی حداقل ۵۰ امتیاز کسب کند.

موسسه مهاجرتی ویستا با شعبات مختلف در تهران، شیراز ، و مشهد و وکلای رسمی و مورد اعتماد اداره مهاجرت کانادا دارای مدرک ICCRC میتواند بهترین انتخاب شما برای انجام پرونده های سرمایه گذاری کانادا و برنامه های کار آفرینی باشد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر میتوانید با نزدیکترین شعبه موسسه مهاجرتی ویستا تماس بگیرید و از مشاوره تلفنی رایگان کارشناسان بهره مند شوید.

۱۳۹۶-۱-۶ ۱۵:۵۳:۳۵ +۰۴:۳۰ ۱۳۹۵/۰۸/۱۵|مهاجرت به کانادا|بدون ديدگاه

ثبت ديدگاه