همه چیز درباره برنامه Express Entry قسمت دوم

همه چیز درباره برنامه Express Entry قسمت دوم ۱۳۹۷-۳-۲۴ ۱۱:۵۶:۲۰ +۰۴:۳۰

 

express-entry-banner

همه چیز درباره برنامه Express Entry

خوب اززمان و نوبتهای قرعه کشی ها که بگذریم  میرویم به سراغ شرایط و امتیازهای گروه های مختلف:

عوامل اصلی سرمایه انسانی

سن

حداکثر ۱۰۰ امتیاز می تواند کسب کند. که بیشترین امتیاز به سن ۲۰تا۲۹ تعلق می گیرد.

تحصبلات

حداکثر ۱۴۰ امتیاز به  مدرک و سطح آن تعلق می گیرد.

دانش زبان اول

حداکثر ۱۲۸ امتیاز به دانش زبان شما با ارائه مدرک انگلیسی IELTS یا فرانسه TEF تعلق می گیرد.

دانش زبان دوم

حداکثر ۲۰ امتیاز به دانش زبان شما با ارائه مدرک انگلیسی IELTS یا فرانسه TEF تعلق می گیرد.

تجربه کاری در کانادا

حداکثر ۷۰ امتیاز برای کارکرد شما در کانادا تعلق می گیرد. این امتیاز طبق حرفه شما براساس NOC میباشد.همچنین همسر شما نیز میتواند از این بخش ۱۰ امتیاز کسب کند.

 

فاکتور

امتیاز هر فاکتور-با همسر یا شریک قانونی زندگی

امتیاز هر فاکتور-بدون همسر یا شریک قانونی زندگی

سن

۵-۱۰۰

۶-۱۱۰

مقطع تحصیلی

۲۸-۱۴۰

۳۰-۱۵۰

دانش زبانی رسمی

۱۵۰

۱۶۰

تجربه کاری کانادایی ۷۰

۸۰

فاکتورهای همسر

 

فاکتور

امتیاز هر فاکتور (حداکثر ۴۰ امتیاز)

مقطع تحصیلی

۱۰
دانش زبانی رسمی

۲۰

تجربه کاری کانادایی

۱۰

 

فاکتورهای توانایی انتقال مهارت:

 

تحصیلات

امتیاز هر فاکتور (حداکثر ۵۰ امتیاز)

تسلط خوب یا قوی به زبان های رسمی و یک مدرک بالاتر از متوسطه

۵۰

تجربه کاری کانادایی و مدرک بالاتر از متوسطه

۵۰

تجربه کار خارجی

امتیاز هر فاکتور (حداکثر ۵۰ امتیاز)

تسلط خوب یا قوی به زبان های رسمی و تجربه کاری خارج از کشور

۵۰

تجربه کاری در کانادا یا خارج از کشور

۵۰

گواهی صلاحیت (برای افراد تاجر)

امتیاز هر فاکتور (حداکثر ۵۰ امتیاز)

تسلط خوبیا قوی به زبان های رسمی و گواهی صلاحیت

۵۰

 

امتیازات اضافی (پیشنهادات شغلی)

 

فاکتور

امتیاز هر فاکتور

قرارداد کاری (ارزیابی اثرات مثبت مورد نیاز بازار کار)

۶۰۰

ایالت های PN

۶۰۰

سن:جدول امتیاز بندی کامل سن برای برنامه Express Entry

سن

با همسر بدون همسر

۱۷ سال به پایین

۰ ۰

۱۸ سال

۹۰

۹۹

۱۹ سال ۹۵

۱۰۵

۲۰ تا ۲۹ سال

۱۰۰

۱۱۰

۳۰ سال

۹۵

۱۰۵

۳۱ سال

۹۰

۹۹

۳۲ سال ۸۵

۹۴

۳۳ سال

۸۰

۸۸

۳۴ سال

۷۵

۸۳

۳۵ سال

۷۰

۷۷

۳۶ سال ۶۵

۷۲

۳۷ سال

۶۰

۶۶

۳۸ سال ۵۵

۶۱

۳۹ سال

۵۰

۵۵

۴۰ سال

۴۵

۵۰

۴۱ سال

۳۵

۳۹

۴۲ سال

۲۵

۲۸

۴۳ سال ۱۵

۱۷

۴۴ سال

۵

۶

۴۵ سال به بالا

۰

۰

تحصیلات

در جدول زیر میتوانید امتیازبندی کامل فاکتور تحصیلات را برای برنامه Express Entry مشاهده کنید.

مقطع تحصیلی

با همسر

بدون همسر

پایین تر از متوسطه(دبیرستان)

۰

۰

دیپلم متوسطه(دیپلم)

۲۸

۳۰

مدرک سال اول،دیپلم و یا مدرک از دانشگاه،دانشکده،مدرسه آموزشی فنی،یا موسسات دیگر

۸۴

۹۰

۲ سال تحصیل در دانشگاه، و یا مدرک از دانشگاه،دانشکده،مدرسه آموزشی فنی،یا موسسات دیگر

۹۱

۹۸

مدرک لیسانس یا برنامه تحصیلی ۳ سال به بالا از دانشگاه،دانشکده،مدرسه آموزشی فنی،یا موسسات دیگر

۱۱۲

۱۲۰

۲ یا مدارک بیشتر،دیپلم ها و مدارک ها.یکی از مدارک باید بیشتر از برنامه ۳ ساله باشد.

۱۱۹

۱۲۸

مدرک ارشد،یا مدرک حرفه ای نیاز به تمرین در یک حرفه معتبر(برای “مدرک حرفه ای”مدرک باید در رشته های پزشکی، دامپزشکی، دندانپزشکی، بینایی سنجی، حقوق، پزشکی کایروپراکتیک، و یا داروسازی باشد.

۱۲۶

۱۳۵

مدرک دانشگاهی سطح دکترا (دکتری)

۱۴۰

۱۵۰

دانش زبان رسمی:  در جدول زیر امتیازبندی اولین زبان رسمی برای طرح Express Entry را مشاهده میکنید.

بنچمارک زبان کانادایی

لول برحسب توانایی

با همسر

بدون همسر

کمتر از CLB 4

۰ ۰
CLB 4 or 5 ۶

۶

CLB 6

۸ ۹

CLB 7

۱۶

۱۷

CLB 8 ۲۲

۲۳

CLB 9

۲۹

۳۱

CLB 10 or more

۳۲

۳۴

 

دانش زبان رسمی:  دومین زبان رسمی (فرانسه)

بنچمارک زبان کانادایی

level برحسب توانایی

با همسر

بدون همسر

کمتر از CLB 4

۰

۰

CLB 5 or 6

۱

۱

CLB 7 or 8

۳

۳

CLB 9 or more

۶

۶

 

تجربه کاری در کانادا

با همسر

بدون همسر

هیچ یا کمتر از ۱ سال

۰

۰

۱ سال

۳۵

۴۰

۲سال

۴۶

۵۳

۳ سال

۵۶

۶۴

۴ سال

۶۳

۷۲

۵ سال یا بیشتر

۷۰

۸۰

 

مقطع تحصیلی همسر یا شریک زندگی

با همسر

بدون همسر

پایین تر از متوسطه(دبیرستان)

۰

n/a

دیپلم متوسطه(دیپلم)

۲

n/a

مدرک سال اول،دیپلم و یا مدرک از دانشگاه،دانشکده،مدرسه آموزشی فنی،یا موسسات دیگر

۶

n/a

۲ سال تحصیل در دانشگاه، و یا مدرک از دانشگاه،دانشکده،مدرسه آموزشی فنی،یا موسسات دیگر

۷

n/a

مدرک لیسانس یا برنامه تحصیلی ۳ سال به بالا از دانشگاه،دانشکده،مدرسه آموزشی فنی،یا موسسات دیگر

۸

n/a

۲ یا مدارک بیشتر،دیپلم ها و مدارک ها.یکی از مدارک باید بیشتر از برنامه ۳ ساله باشد.

۹

n/a

مدرک ارشد،یا مدرک حرفه ای نیاز به تمرین در یک حرفه معتبر(برای “مدرک حرفه ای”مدرک باید در رشته های پزشکی، دامپزشکی، دندانپزشکی، بینایی سنجی، حقوق، پزشکی کایروپراکتیک، و یا داروسازی باشد.

۱۰

n/a

مدرک دانشگاهی سطح دکترا (دکتری)

۱۰

n/a

 

دانش زبان همسر یا شریک زندگی:

بنچمارک زبان کانادایی

level برحسب توانایی

با همسر

بدون همسر

کمتر از CLB 4

۰ n/a

CLB 5 or 6

۱

n/a

CLB 7 or 8 ۳

n/a

CLB 9 or more

۵

n/a

 

تجربه کاری همسر در کانادا

با همسر

بدون همسر

هیچ یا کمتر از ۱ سال

۰

n/a

۱ سال

۵

n/a

۲سال

۷

n/a

۳ سال

۸

n/a

۴ سال ۹

n/a

۵ سال یا بیشتر

۱۰

n/a

 

CRS – C. فاکتورهای سطح انتقال مهارت

 

 

با مهارت خوب زبان رسمی (سطح معیار زبان کانادا [CLB] 7 یا بالاتر) و درجه بعد از متوسطه

امتیاز برای CLB 7 یا بیشتر در همه  توانایی های زبان رسمی اول، با یک یا بیشتر تحت CLB 9

(حداکثر ۲۵ امتیاز)

امتیاز برای CLB 9 یا بیشتر در هر  چهار توانایی های زبان رسمی اول

(حداکثر ۵۰ امتیاز)

مدرک متوسطه (دبیرستان) یا کمتر

۰

۰

اعتبارنامه برنامه بعد از دبیرستان از یک سال یا بیشتر

۱۳

۲۵

دو سال یا بیشتر بعد از دبیرستان و حداقل یکی از این گواهی ها از اتمام برنامه پس از متوسطه از سه سال یا بیشتر صادر شده باشد

۲۵

۵۰

 

با تجربه کار در کانادا و مدرک بعد از متوسطه

امتیاز برای تحصیلات + ۱ سال تجربه کار در کانادا

(حداکثر ۲۵ امتیاز)

امتیاز برای تحصیلات + ۲ سال یا بیشتر تجربه کار در کانادا

(حداکثر ۵۰ امتیاز)

مدرک متوسطه (دبیرستان) یا کمتر

۰

۰

اعتبارنامه برنامه بعد از دبیرستان از یک سال یا بیشتر

۱۳

۲۵

دو سال یا بیشتر بعد از دبیرستان و حداقل یکی از این گواهی ها از اتمام برنامه پس از متوسطه از سه سال یا بیشتر صادر شده باشد

۲۵

۵۰

 

تجربه کار در خارج – با سطح خوب زبان رسمی:

تعداد سال تجربه

امتیاز برای سابقه کار خارجی + CLB 7 یا بیشتر در همه اول توانایی های زبان رسمی، یک یا چند تا ۹

(حداکثر ۲۵ امتیاز)

امتیاز برای سابقه کار خارجی + CLB 9 یا بیشتر در هر چهار توانایی در زبان اول

(حداکثر ۵۰ امتیاز)

بدون سابقه در خارج

۰

۰

۱ یا ۲ سال سابقه کار در خارج

۱۳

۲۵

۳ یا بیشتر سابقه کار در خارج

۲۵

۵۰

 

سابقه کار خارجی  با تجربه کار در کانادا

 

تعداد سال تجربه

امتیاز برای تحصیلات + ۱ سال تجربه کار در کانادا

(حداکثر ۲۵ امتیاز)

امتیاز برای تحصیلات + ۲ سال یا بیشتر تجربه کار در کانادا

(حداکثر ۵۰ امتیاز)

بدون سابقه کار

۰

۰

۱ یا ۲ سال سابقه کار ۱۳

۲۵

۳ یا بیشتر سابقه کار

۲۵

۵۰

 

امتیازات اضافی
این قسمت از ویژه ترین تخصص های ویستا آریان ایرانیان است…
پیشنهاد کاری کانادا را حتما مطالعه کنید…

امتیازات اضافی

حداکثر امتیاز ۶۰۰

قرارداد کاری (ارزیابی اثرات مثبت مورد نیاز بازار کار)

۶۰۰

افراد شاخص هر منطقه یا داخلی

۶۰۰