مهاجرت به سوئد

مهاجرت به کشور سوئد ۱۳۹۵-۱۱-۲۱ ۲۰:۵۹:۰۵ +۰۳:۳۰

 

swedish-Banner1

مهاجرت به سوئد

  • درباره سوئد

سوئد در شمال اروپا واقع شده و حدود ۹ میلیون نفر جمعیت دارد ودارای آب و هوای سردی است.از چهار منطقه تشکیل شده است. پوشش جنگلی در منطقه نورلند در شمال، زمینهای مرتفع یونکوپینگ در قسمت جنوبی، دریاچه دیستریکت در بخش مرکز، و جلگه حاصلخیز اسکانیا در انتهای بخش جنوبی .تابستانها گرم و زمستانهای سرد و بلند از ویژگیهای آب و هوای سوئد است. میانگین بارش سالانه از ۲۰۰ سانتی متر در غرب وجنوب غربی، تا ۵۰ سانتی متر در شرق و جنوب شرقی متغیر می باشد. صنایع چوب از اهمیت ویژه ای در این کشور برخوردار است.

  • تجارت

سوئد  از پیشرفته ترین کشورهای جهان و دارای رشد اقتصادی بسیاربالایی است. بعد از پایان  جنگ جهانی دوم  رشد اقتصادی سوئد بیشتر شد . درآمد خالص  ملی سوئد بالا رفت. درآمد کشور سوئد مثل دیگر کشورهای نسباتاً کوچک صنعتی, وابسته به صادرات تولیدات صنعتی است که در حال حاظر از توازن خوبی برخوردار است.
سهم صادرات در درآمد خالص ملی کشور سوئد  در یک دوره ۱۰ ساله (بین سالهای ۱۹۹۰ تا سال ۱۹۹۹) از ۳۰ درصد به ۴۴ درصد رشد داشته است. اروپا مهم ترین بازار صادراتی کشور سوئد است.

  • بخش همگانی سوئد

در سوئد سه سطح دموکراتیک انتخابی وجود دارد:

پارلمان یا مجلس (riksdagen) در سطح ملی
شوراهای استان  (landstinget) در سطح ناحیه ای
کمونها (kommunen) در سطح محلی.

حوزه وظایف این نهادها متفاوت است.

 

lazemeh_mohajerat

لازمه مهاجرت به سوئد

صندوق بیمه های اجتماعی

در سوئد صندوق بیمه های اجتماعی اداره کننده سیستم خدمات بیمه های اجتماعی و رفاهی است که در موارد بیماری و ناتوانی جسمی و سالمندی و موارد مشابه از امنیت مالی و مخارج شخص را تامین می کند.
۲۱صندوق بیمه ای درسوئد وجود دارد.

سرمایه گذاری در سوئد

اجازه اقامت در سوئد و کمک های دولتی از قوانین و شرایط ویژه سرمایه گذاران در سوئد است.

  • سرمایه گذاری در سوئد از طریق ثبت شرکت

انواع شرکت ها درسوئد:
شرکت سهامی خاص، شرکت سهامی عام، شرکت با مسوولیت محدود. ثبت شرکت در سوئد نیازی به تابعیت سوئدی و یا سرمایه گذاری زیادی ندارد.

  • سرمایه گذاری در سوئد از طریق خرید شرکت

بسیاری از شرکت‌های کوچک و سودده سوئدی به دلیل کهولت سنی صاحب و مدیران شرکت  به دنبال یافتن سرمایه‌گذار و کادر جدید میباشند.

کار در سوئد

  • اطلاعات و قوانین مربوط به کار در سوئد

اقامت کاری سوئد از  سال ۲۰۰۸ به صورت عملی درآمده است. این قانون اینگونه است که اگر شخصی در خارج از اروپا در یک شرکت سوئدی استخدام شود بر اساس شرایط خاصی ویزای استخدامی سوئد و در ادامه  اقامت دائم سوئد به درشخص در صورت درخواست تعلق می گیرد.
مدت بررسی درخواست از طرف اداره مهاجرت متغیر  است ولی تقریبا بین ۲ تا ۴ ماه زمان خواهد برد.

هزینه های زندگی درسوئد:

هزینه های دانشگاه درسوئد:

TUTION FEE

هزینه دانشگاه(سالیانه )    

۱۲ تا ۱۸ هزار یورو

لیسانس (کارشناسی )

۱۲ تا ۱۸ هزار یورو

فوق لیسانس (کارشناسی ارشد )

رایگان

دکترا

هزینه های حمل و نقل درسوئد:

مترو

 

تاکسی

 

اتوبوس

 

هزینه حمل و نقل

در ماه به دلار

۱۰ کرون

۲۰۰ کرون

۷۰ کرون

پایتخت

۱۰ کرون ۱۵۰ کرون ۶۰ کرون

شهرهای بزرگ

۱۰ کرون

۱۰۰ کرون

۵۰ کرون

شهرهای کوچک

هزینه های اجاره خوابگاه و خانه درسوئد:

سالیانه

در ماه هزینه های اجاره خانه

۲۰۰۰ یورو

۲۰۰ یورو

خوابگاه

۳۵۰۰ یورو ۳۵۰ یورو

منزل

۲۵۰۰ یورو

۲۵۰ یورو

سویت

هزینه تهیه و خرید غذا درسوئد:

غدای تهیه شده در خانه

غذای رستوران غذای دانشگاه

 

هزینه خوراک

 

۸۰ یورو

۲۰۰ یورو

۱۰۰ یورو

پایتخت

۸۰ یورو ۲۰۰ یورو ۱۰۰ یورو

شهرهای بزرگ

۸۰ یورو

۲۰۰ یورو ۸۰ یورو

شهرهای کوچک

 

express-entry

قوانین مربوط به شخص مقیم در سوئد

شخص مقیم در سوئد موظف است پرسشنامه ای مربوط به شخص درخواست کننده را پر کند. در صورتی که درخواست کننده از یکی از سفارتخانه های سوئد درخواست خود را ارسال کند احتیاج به نامه ای از اداره مالیات خواهد بود.

  • قانون لزوم حداقل درآمد
    این قانون به تازگی به تصویب درآمده است و بر اساس آن شخص مقیم سوئد در شرایط خاصی ملزم به داشتن حداقل درآمد و مسکن برای همسر خود میباشد.
    این قانون شامل گروههای زیر نمیشود:
  1. در صورتی که شما برای فرزند خود درخواست می کنید.
  2. به عنوان پناهنده وارد سوئد شده اند.
  3. کسانی که دارای اقامت دائم سوئد هستند و بیش از چهار سال در سوئد ساکن بوده اند.
  4. تبعه های سوئد و کشورهای اتحادیه اروپا.
  • در صورتی که شما شامل این قانون می شوید:
    در صورتی که شرایط شما شامل این قانون می شود باید نشان دهید:
    داشتن حقوق(منبع درآمد) ثابت

داشتن مسکن با بزرگی مناسب

mosahebe

مصاحبه

سوالاتی که در اغلب مواردهنگام مصاحبه پرسیده می شوند:

  • پیش زمینه شما(کودکی، تحصیلات، کار، محل درآمد، مسکن، اوقات فراغت، خانواده) آیا قبلا همسری داشته اید؟
  • اولین بار کی شما و همسرتان اولین بار با یکدیگر ملاقات کردید؟
  • چگونه تماستان را با یکدیگر حفظ می کنید توضیح دهید؟
  • چه زمانی برای اولین بار به عنوان زوج محسوب شدید؟
  • بیشتر با چه زبانی با یکدیگر حرف می زنید؟
  • در صورتی که قبلا با هم زندگی کرده اید مکان ها و زمان آن را ذکر کنید؟
  • برنامه  آینده شما در مورد کار، فرزند، تحصیلات و سایر موارد جیست؟
  • اطلاعات مربوط به خانواده خودتان و همسرتان را بنویسید(اقوام درجه اول را)؟
  • درآمد شما از کجا تامین میشود و حقوق و دریافتی شما چقدر است؟
  • هزینه های مسکن شما و دیگر هزینه های مربوط به شما چقدر است؟
  • مسکن شما چند اتاق دارد  و متراژ آن چقدر است؟

در صورتی که پاسخ منفی گرفتید:

در صورتی که اداره مهاجرت به درخواست اقامت شما پاسخ منفی داد میتوانید تا قبل از سه هفته بعد از تاریخ دریافت نتیجه اقدام به درخواست تجدید نظر نسبت به پرونده کنید.
اداره مهاجرت موظف خواهد بود مجددا پرونده شما را بررسی و بازبینی کند.

در صورت تمایل برای مشاوره رایگان برای اخذ اقامت سوئد با وکلای متخصص گروه ویستا آریان ایرانیان فرم زیر را تکمیل کنید:

 

فرم ثبت نام بررسی امتیاز مهاجرت

ثبت نام مشاوره رایگان اخذ اقامت سوئد

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]