اقامت کانادا از طریق سرمایه گذاری در کبک | موسسه مهاجرتی ویستا

اقامت کانادا از طریق سرمایه گذاری در کبک

موسسه مهاجرتی ویستا » وبلاگ » ویدیو های مهاجرت » اقامت کانادا از طریق سرمایه گذاری در کبک

اقامت کانادا از طریق سرمایه گذاری در کبک

اقامت کانادا از طریق سرمایه گذاری در کبکReviewed by موسسه مهاجرتی ویستا on May 31Rating: 5.0

مزیت‌های مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری کبک به شرح زیر است:

  • عدم نیاز به داشتن مهارت در زمینه زبان انگلیسی و مدرک آیلتس و همچنین زبان فرانسه
  • عدم الزام به راه اندازی کسب و کار و پیرور از شرایط مربوط به آن
  • سریع‌ترین و آسان ترین روش مهاجرتی به کانادا
  • اخذ اقامت دائم کانادا بدون هیچ‌گونه پیش شرطی

ارزش دارائی‌ها معادل ۱٬۶۰۰٬۰۰۰ دلار کانادا شامل ملک، سهام، پول نقد است که متقاضی مجبور به انتقال این اموال به کانادا نمی‌باشد
سابقه کاری
داشتن سابقه کاری مدیریتی تمام و یا بخشی از یک بنگاه تجاری به مدت ۲ سال در ۵ سال گذشته که قابل ارایه به کمک اسناد باشد.
سرمایه گذاری لازم
پرداخت مبلغ ۱۸۰ تا ۲۲۰ هزار دلار به دولت کانادا
اگر تصمیم دارید از طریق برنامه سرمایه گذاری کبک به کانادا مهاجرت کنید، مشاورین مهاجرتی ویستا عضو انجمن رسمی مشاوران مهاجرت کانادا با تجربیات ارزشمند و سابقه درخشان خود میتواند در تمامی مراحل مهاجرت به کانادا، از تهیه مدارک، نامه‌ها و گشایش پرونده تا اخذ اقامت کانادا به عنوان وکیلی امین، آگاه و مجرب در کنار شما بوده و با تهیه پرونده ای کامل و بدون نقص موجب تسریع در رسیدگی به پرونده شما گردد. اولین گام برای مهاجرت و اخذ اقامت کانادا تکمیل فرم ارزیابی رایگان مهاجرت به کانادا می‌باشد.مشاورین ما در کمتر از ۱۲ ساعت مدارک شما را ارزیابی و نتیجه را اعلام میکنند.

۱۳۹۷-۳-۳ ۰۱:۲۸:۱۱ +۰۴:۳۰ ۱۳۹۵/۰۳/۱۱|ویدیو های مهاجرت|۸ Comments

۸ ديدگاه

  1. سئو ۱۳۹۵-۰۴-۰۶ در ۰۹:۱۲

    اگه سرمایه ای که داریم نصف سرمایه ای که میگین باشه امکان مهاجرت هستش ؟

  2. ویستا آریان ایرانیان ۱۳۹۵-۰۴-۰۶ در ۱۳:۱۶

    از طریق سرمایه گذاری در این برنامه خیر.
    اما روش های دیگر قابل انجام است

  3. جیران ۱۳۹۵-۰۵-۱۸ در ۲۰:۳۰

    آیا برای اقامت کانادا شرط سن وجود داره؟

  4. امید عزیزی ۱۳۹۶-۰۴-۰۴ در ۱۴:۲۱

    سلام
    قویا دنبال اخذ مهاجرت و اقامت تضمینی کانادا هستم . متاهل و دارای یک فرزند دختر ۱۴ ساله با در آمد ثابت حاصل از سود حسابهای بانکی در حدود ماهیانه ۲۰ میلیون تومان هستم و در ژانویه ۲۰۱۷ بهمراه همسر ویزای شینگن از هلند گرفتیم و به هلند و فرانسه سفری داشتیم .
    لطفا بررسی و در صورت امکانپذیر بودن اطلاع دهید.
    با سپاس
    امید عزیزی

  5. موسسه مهاجرتی ویستا ۱۳۹۶-۰۴-۰۴ در ۱۹:۰۲

    سلام جناب عزیزی
    در صورت دارا بودن دارایی هایی به ارزش تقریبی 4 میلیارد تومان،سابقه مدیریت و امکان پرداخت 220 هزاردلار کانادا شما واجد شرایط خواهید بود.

  6. Ali ۱۳۹۶-۰۵-۱۶ در ۱۰:۳۹

    مهاجرت دائم در کانادا

  7. Mogtaba ۱۳۹۶-۰۸-۰۶ در ۱۸:۴۱

    با سلام
    ببخشید اگر این سرمایه(1.6 میلیون دلار) توسط خانواده در اختیار من قرار داده بشه،میتونم برای اقامت شخصا اقدام کنم؟
    و در صورت امکان چه افرادی را میتونم همراه خود اقدام کنم برای اقامت؟
    با تشکر

  8. موسسه مهاجرتی ویستا ۱۳۹۶-۰۸-۱۶ در ۱۹:۰۱

    باید 6 ماه از زمان نقل و انتقال گذشته باشد.

ثبت ديدگاه