شعار و نشان تجاری

نشان تجاری ویستا

 مهاجرت موتور تغیرات است

 

پذیرش تحصیلی ویزا امریکا

موسسه مهاجرتی ویستا » پاسخ به سوالات مهاجرت » پذیرش تحصیلی ویزا امریکا
پذیرش تحصیلی ویزا امریکا 2017-01-03T12:51:04+00:00
2
1

با سلام دو سوال داشتم:

1- در صورت دربافت پذیرش تحصیلی و ویزای دانشجوئی آمریکا و همچنین گرفتن ویزا برای خانواده در صورتی که من به تنهائی به امریکا رفته پس از فارغ التحصیلی و گرفتن اجازه کار آیا مشکلی برای ویزای مجدد خانواده وجود دازد با جور کردن مدارک پزشکی و…

2- در صورت دربافت پذیرش تحصیلی و ویزای دانشجوئی آمریکا اگر برای ویزای خانواده اقدام نکنم در صورتی که من به تنهائی به امریکا رفته پس از فارغ التحصیلی و گرفتن اجازه کار آیا مشکلی برای ویزای مجدد خانواده وجود دازد.

با تشکر
رامتین ناظم
09124144069

1
0

سلام در صورتی که شما درخواست ویزای خانواده بدهید با ظرف مدت ۶ ماه خانواده شما در امریکا حضور پیدا کنند در غیر این صورت ویزا خانواده شما لغو میشود توصیه نمیشود اگر قرار نیست خانواده شما تشریف بیارند بهتر تقاضای ویزا ندهید
در ارتباط با سوال دوم اگر شما کار کامل با حقوقو بگیرید میتوانید بعد از گرفتن ویزای کار تقاضا بدید برای اوردن خانواده اگر ویزای دانشجوی شما کمتر از ۱ سال به اعتبارش مونده باشه نمیتوانید تقاضا دهید

نمایش 1 نتیجه
پاسخ شما

لطفا جهت ثبت ابتدا یا ثبت نام کنید