شعار و نشان تجاری

نشان تجاری ویستا

 مهاجرت موتور تغیرات است

 

شعبه تهران

تهران، میرداماد-میدان محسنی-به سمت شریعتی، خیابان رودبار غربی جنوبی، بعد از کوچه خسروانی پلاک ۸ واحد ۱

Phone: 02126414983

Mobile: 09122011186

Web: وبسایت مشاورین مهاجرتی ویستا

شعبه شیراز

شیراز،ستارخان،ساختمان پیرکاردین،طبقه دوم،واحد 7

Phone: 07136491316

Mobile: 09129231203

پذیرش تحصیلی ویزا امریکا

موسسه مهاجرتی ویستا » پاسخ به سوالات مهاجرت » پذیرش تحصیلی ویزا امریکا
پذیرش تحصیلی ویزا امریکا 2017-01-03T12:51:04+00:00
2
1

با سلام دو سوال داشتم:

1- در صورت دربافت پذیرش تحصیلی و ویزای دانشجوئی آمریکا و همچنین گرفتن ویزا برای خانواده در صورتی که من به تنهائی به امریکا رفته پس از فارغ التحصیلی و گرفتن اجازه کار آیا مشکلی برای ویزای مجدد خانواده وجود دازد با جور کردن مدارک پزشکی و…

2- در صورت دربافت پذیرش تحصیلی و ویزای دانشجوئی آمریکا اگر برای ویزای خانواده اقدام نکنم در صورتی که من به تنهائی به امریکا رفته پس از فارغ التحصیلی و گرفتن اجازه کار آیا مشکلی برای ویزای مجدد خانواده وجود دازد.

با تشکر
رامتین ناظم
09124144069

1
0

سلام در صورتی که شما درخواست ویزای خانواده بدهید با ظرف مدت ۶ ماه خانواده شما در امریکا حضور پیدا کنند در غیر این صورت ویزا خانواده شما لغو میشود توصیه نمیشود اگر قرار نیست خانواده شما تشریف بیارند بهتر تقاضای ویزا ندهید
در ارتباط با سوال دوم اگر شما کار کامل با حقوقو بگیرید میتوانید بعد از گرفتن ویزای کار تقاضا بدید برای اوردن خانواده اگر ویزای دانشجوی شما کمتر از ۱ سال به اعتبارش مونده باشه نمیتوانید تقاضا دهید

نمایش 1 نتیجه
پاسخ شما

لطفا جهت ثبت ابتدا یا ثبت نام کنید