مهاجرت » موسسه مهاجرتی ویستا

مهاجرت ۱۳۹۵-۱۰-۱۴ ۱۲:۵۱:۰۴ +۰۳:۳۰
0
0

سلام بنده 50سالمه بازنشسته می باشم دارای همسرودوفرزند دختر17و12ساله هستم ایا گرفتن ویزای توریستی خانوادگی برای ما امکان پذیر است ودر صورت امکان ایا انجا امکان تغییر ویزا هست وچقدر هزینه نیازدارد با تشکر

  • ابراهیم گلابی پرسیده شده 2 سال قبل
  • آخرین ویرایش 1 سال قبل
0
0

برای اطلاع از شرایط ویزای توریستی

Long Term Multiple-Entry Visa یا ویزای مالتیپل کانادا

را مطالعه کنید

نمایش 1 نتیجه
پاسخ شما

لطفا جهت ثبت ابتدا یا ثبت نام کنید