ویزای کانادا مهری است که بر روی پاسپورت میخورد و به شما اجازه ورود به کشور کانادا را میدهد. این مهر مجوزی برای ورود قانونی به کشور کانادا و حضور موقت یا دائم در آن به حساب میآید. این مجوز در صورتی صادر میشود که کنسولگری یا سفارت کانادا در ایران شما را واجد شرایط ورود به این کشور بداند. اما آیا میدانید که شما هم برای ورود به کانادا نیاز به اخذ ویزا دارید یا خیر؟
مهاجرت تحصیلی، کاری یا حتی تفریحی نیاز به دریافت ویزا دارد. ویزا مجوزی است که دولت کانادا به شما ارائه میکند تا مدت زمان معین و تحت شرایط خاصی در کانادا زندگی کنید. به عبارت بهتر ویزای کانادا مجوزی برای حضوری در کانادا است. ویزای کانادا انواع مختلفی دارد. برای دریافت ویزای کانادا میتوانید از مشاوره رایگان موسسه مهاجران استفاده کنید.
گام به گام مراحل اخذ ویزای کانادا
اخذ ویزای کانادا مراحل خاص خود را دارد که باید همه چیز را در موردش بدانید:
کدام نوع ویزا به دردتان میخورد؟!
مرحله اول این است که بدانید کدام ویزا با شرایط، اهداف و خواستههای شما همخوانی دارد. به همین خاطر ما در انتهای این نوشته شرح کاملی از جزئیات انواع ویزای کانادا را ارائه میدهیم.
تکمیل پرسشنامه:برای اطلاع از نحوه دریافت ویزای کانادا، دولت این کشور راهکار سادهای را پیش پای شما قرار دادهاست. درواقع تستهای مختلفی برای متقاضیان طراحی شدهاست که به شکل یک پرسشنامه آنلاین در اختیارتان قرار میگیرد. براساس پاسخهای شما به این پرسشنامه صلاحیتتان مشخص و توسط تصمیمگیرندگان ارزیابی میشود.
ارزیابی صلاحیت: بسته به نوع ویزای مورد نظر، از شما خواسته می شود به چندین سؤال پاسخ دهید. سپس همان سیستم به شما اعلام میکند که آیا میتوانید درخواست اخذ ویزا بدهید یا خیر. علاوه بر این، دستورالعملها و مراحل بعدی نیز به شما اطلاع داده میشود.
ایجاد اکانت آنلاین: در این مرحله شما میتوانید نسبت به ایجاد یک حساب کاربردی آنلاین در سایت ویزای کانادا اقدام کنید.
ارائه مدارک و مستندات: بسته به نوع ویزا و شرایط شما تعدادی مدرک از شما خواسته میشود که باید در بخش حساب کاربردی خود بارگذاری کنید. به طور معمول مدارک زیر برای دریافت ویزای کانادا مورد نیاز است:
- مدارک شناسایی
- پاسپورت
- فرم درخواست ویزای کانادا
- قبوض هزینههای پرداخت شده
- مدرک عدم سوءسابقه
- گواهی پزشکی
- عکس مطابق با قوانین سازمان ویزای کانادا
- مدرک اثبات تمکن مالی
- مدرکی برای اثبات اینکه بعد از انقضای ویزای کانادا به کشور خود باز خواهید گشت
- نامهای که هدف شما از سفر به کانادا را توضیح میدهد
- نامه حامی یا دعوتنامه کانادا
پرداخت هزینهها: این مراحل هزینههایی دارد که به شما اعلام میشود. اگر میخواهید روند درخواست شما به درستی طی شود باید هزینههای درخواستی را پرداخت کنید.
پردازش درخواست: این مرحله توسط سازمان ویزای کانادا انجام میگیرد. در پردازش درخواست ممکن است شما واجد شرایط دریافت ویزای مورد نظرتان تشخیص داده شوید. در این صورت به شما اعلام خواهد شد. و البته ممکن است درخواست شما رد شود که باز هم به شما اطلاع داده میشود.
انواع ویزا برای ورود به کانادا
کانادا در امریکای شمالی و درست در شمال ایالت متحده امریکا واقع شدهاست. این کشور مقصد تفریحی افراد زیادی است که در سراسر جهان علاقمند دیدار از کانادا هستند. به غیر از اهداف توریستی، تحصیل، کار و زندگی در کشور کانادا، هدف خیلی از مردم کشورهای مختلف است. به همین دلیل انواع ویزای کانادا برای ورود دستههای مختلف متقاضیان طراحی شدهاست. در ادامه با هر نوع ویزای کانادا به طور کامل و با شرح جزئیات آشنا خواهید شد:
اگر قرار است به کانادا وارد شوید ابتدا باید بدانید کدامیک از انواع ویزای این کشور با شرایط، دغدغهها و اهداف شما سازگار است!
ویزای موقت کانادا
ویزای موقت کانادا به شما این امکان را میدهد که برای مدت زمانی خاص که توسط کنسولگری کانادا یا افسران خدمات مرزی تعیین میشود، در این کشور بمانید. این مدت زمان معمولاً تا 6 ماه است. اما ویزای موقت میتواند یک بار ورود یا چند بار ورود باشد.
ویزای یک بار ورود به شما اجازه میدهد که فقط یک بار وارد کانادا شوید، 6 ماه در این کشور بمانید و سپس به کشور خود بازگردید. اما ویزای چند بار ورود به شما این امکان را میدهد تا زمانیکه ویزای شما منقضی شود، چندین بار وارد کانادا شوید و به طور موقت در آنجا بماند. اما ویزای موقت خود انواع مختلفی دارد:
ویزای توریستی کانادا:
ویزای توریستی به افرادی که با هدف بازدید و گردش در کانادا به دنبال سفر به این کشور هستند، مجوز ورود میدهد. این نوع ویزا معمولاً ۶ ماه زمان دارد.
گردشگران و کسانی که به قصد سفر تفریحی به کانادا میروند، بایستی ویزای توریستی کانادا را تهیه کنند. ویزای توریستی کانادا با نام ویزای مولتی یا ویزای 5 ساله هم معروف است. ویزای توریستی کانادا مزایای زیادی دارد:
ورود بدون محدودیت: در ویزای توریستی شما محدودیتی در تعداد دفعات سفر به کانادا نخواهید داشت. منظور از سفر، ورود به خاک کانادا است.
اعتبار شش ماهه: ویزای توریستی کانادا 6 ماه اعتبار دارد و پس از پایان این مدت میتوان ویزا را تمدید کرد.
قدرت بالای ویزای کانادا: در صورتی که ویزای توریستی کانادا را داشته باشید برای ورود به خاک کشورهای انگلیس، کزیک، کاستاریکا، پاناما، آنتیگوا، کوبا، دومینیکن، مراکش و عمان نیاز به دریافت ویزای اختصاصی این کشورها را ندارید و به صورت آزادانه میتوانید به همهی آنها مراجعه کنید.
ویزای تحصیلی کانادا:
دانشجویان و محصلانی که قصد ادامه تحصیل در دانشگاههای کانادا را داشته باشند، بایستی ویزای تحصیلی دریافت کنند. ویزای تحصیلی کانادا ویزای موقتی است که بر اساس شرایط تحصیلی و مدت زمان حضور دانشجو در کانادا صادر میشود. دانشجویان میتوانند پس از اتمام مدت تحصیل، ویزای تحصیلی خود را به ویزای کاری تبدیل کرده و در کانادا حضور داشته باشند و حتی اقامت کانادا را دریافت کنند.اینکه برای تحصیل در کانادا ملزم به دریافت این نوع ویزا هستید یا خیر بستگی به مدت زمان دوره تحصیلی شما دارد. یعنی در صورتیکه دوره تحصیلی شما کمتر از ۶ ماه است میتوانید اقدام به دریافت ویزای تحصیلی کنید. اما در صورتیکه این دوره بیشتر از ۶ ماه طول میکشد، باید برای ویزای تحصیلی درخواست بدهید.
ویزای کاری کانادا:
دریافت ویزای کاری کانادا به دلیل مزایای بسیاری زیاد این ویزا دشوار است. فرصتهای شغلی زیاد و اقتصاد توسعهیافته باعث شده که بسیاری از افراد به دنبال دریافت ویزای کاری کانادا باشند. داشتن ویزای کاری کانادا به شما این امکان را میدهد تا بتوانید شانس بیشتری در دریافت اقامت دائم و اخذ شهروندی کانادا داشته باشید.
ویزای کار موقت کانادا:
این مجوز یک گزینه ایدهآل برای ورود به کانادا و کار در این کشور است. اما برای دریافت ویزای کار موقت لازم است که یک جاب آفر یا پیشنهاد شغلی موجه از یک کارفرمای معتبر دریافت کنید.جهت دریافت ویزای جاب آفر کانادا از کارفرما باید طبق شرایط این برنامه پیش رفت.
ویزای دیپلماتیک و رسمی کانادا:
ویزای دیپلماتیک و رسمی به مقامات و دیپلماتهای کشورهای خارجی اجازه ورود به کانادا را برای انجام وظایف و اهداف رسمی میدهد.
ویزای Courtesy کانادا:
اگر واجد شرایط دریافت ویزای دیپلماتیک نبوده و با این حال فردی مهمی در کشور خود محسوب میشوید، این ویزا مناسب شما است.
ویزای تجاری کانادا:
این مجوز ورود مخصوص تاجران و بازارگانها است. در واقع اگر شما به صورت انفرادی و یا در قالب یک تیم تجاری قصد سفر به کانادا را دارید، باید برای دریافت ویزای تجاری اقدام کنید.
ویزای تسهیلات کانادا:
این نوع ویزا برای دارندگان ملیت دوگانه در نظر گرفته شدهاست. یعنی اگر ملیت کشوری غیر از ایران را دارید میتوانید از این طریق ویزای کانادا را نیز دریافت کنید.
سوپر ویزای کانادا:
سوپر ویزای کانادا به والدین یا پدربزرگها و مادربزرگهای شهروندان کانادایی یا مقیمان دائم کانادا اجازه میدهد تا برای اقامت طولانی مدت از فرزندان یا نوههای خود دیدن کنند.
ویزای تولد در کانادا:
اگر باردارید و در عین حال تمام شرایط اقامت موقت در کانادا را دارید، این نوع ویزا به شما امکان میدهد در کشور کانادا زایمان کنید. در ضمن با زایمان در کانادا فرزند شما به طور خودکار تبعه این کشور خواهد شد.
ویزای اهدای عضو کانادا:
حتماً از اسم این ویزا همه چیز را حدس میزنید! اگر قصد داشته باشید به یکی از تبعههای کانادایی عضوی از بدنتان را اهداء کنید، ویزای اهدای عضو برای ورود شما به این کشور صادر خواهد شد.
ویزای تعطیلات کاری کانادا:
این ویزای موقت یک فرصت مناسب برای افرادی است که به دنبال فراغت از کار و استراحت در کشوری مانند کانادا هستند. برای دریافت این نوع ویزا باید ابتدا درخواست بدهید. سپس ممکن است جزء پذیرفتهشدگان ویزای تعطیلات کاری کانادا باشید یا خیر؛ که این موضوع به شما اطلاع داده میشود.
ویزای اقامت موقت کانادا:
اگر برای شرکت در نمایشگاه، فستیوال، کاراگاه آموزشی و یا هر رویداد علمی و فرهنگی دیگری لازم است به کانادا سفر کنید، ویزای اقامت دائم این کشور به کارتان میآید. مدت زمان حضور شما در این کشور براساس ویزای اقامت موقت حتی میتواند دو هفته باشد. به علاوه اگر واجد شرایط هیچکدام از ویزاهای بالا نیستید؛ در ضمن ویزای توریستی نیز با شرایط شما سازگار نیست؛ میتوانید برای دریافت ویزای اقامت موقت کانادا درخواست بدهید.
ویزای دائمی کانادا
همانطور که از اسمش پیداست این ویزا به شما اجازه میدهد که برای همیشه در کانادا اقامت داشتهباشید. ویزای اقامت را با عنوان ویزای مهاجرت به کانادا نیز میشناسند. ویزای مهاجرت کانادا خود دارای انواع مختلفی است:
ویزای استارتاپ کانادا: این ویزا مخصوص کسانی است که یک استارتاپ و یا کسب و کار نوپا در کانادا راهاندازی میکنند. از شرایط دریافت ویزای استارتاپ کانادا دارایی خالص معادل با ۳۰۰ هزار دلار کانادا است. به علاوه داشتن حداقل یک سوم از مالکیت کسب و کار مورد نظر و سابقه مدیریتی در آن از دیگر ملزومات دریافت ویزای استارتاپ کانادا میباشد.
ویزای خوداشتغالی کانادا: اگر در زمینههای ورزشی، هنری، فرهنگی و یا حوزههایی مانند کشاورزی مهارت دارید، ویزای خود اشتغالی راهی برای دریافت مجوز سفر به کانادا و اقامت در این کشور است. شما باید کسب و کاری در این زمینهها در کانادا راهاندازی کنید و نحوه تأمین سرمایه آن را نیز مشخص کنید.
ویزای کلاس تجربه کانادایی: ویزای دائمی کلاس تجربه کانادا به کسانی داده میشود که ویزای موقت دانشجویی یا ویزای کار موقت دارند و میخواهند آن را به اجازه اقامت دائم تبدیل کنند. اگر در حال تحصیل یا کار در کانادا هستید، این ویزا یک گزینه ایدهآل برای شما است.
ویزای سرمایهگذاری کانادا:
در این برنامه شما میتوانید با سرمایهگذاری در کانادا ویزای دائمی این کشور را به دست آورید. یکی از شرایط اصلی دریافت این ویزا دارایی مالی شما است. ۸۰۰ هزار دلار دارایی خالص و سرمایهگذاری در کانادا معادل با ۴۰۰ هزار دلار شرط اصلی دریافت این ویزا است. البته دولت کانادا بعد از ۵ سال سرمایه شما را برمیگرداند.
ویزای نیروی متخصص منتخب کبک:
این ویزا به شما امکان میدهد برای همیشه در کانادا کار و زندگی کنید. اگر توانایی و تخصص یکی از فرصتهای شغلی مورد نیاز در استان کبک کانادا را دارید و البته به زبان فرانسه مسلط هستید، میتوانید واجد شرایط دریافت ویزای نیروی متخصص منتخب کبک باشید.
ویزای نیروی متخصص کانادا:
اگر مهارت و حرفه شما مورد نیاز صنایع و بازار کار کانادا باشد، واجد شرایط دریافت این نوع ویزا خواهید بود.
ویزای تاجران فدرال کانادا:
این برنامه شامل افرادی است که در زمینههایی مانند؛ نجاری، مکانیک هواپیما، اپراتوری جرثقیل، مکانیک تجهیزات سنگین، برقکاری، ماشین کاری، آهن کاری، جوشکاری، لولهکشی و مواردی از این دست کسب و کار دارند.
ویزای استانی کانادا:
برنامههای استانی زیادی برای پذیرش مهاجران در کانادا وجود دارد. بر طبق این برنامهها دولت استانی هر منطقه از کانادا میتواند مطابق با نیاز صنعت، اقتصاد و بازار خود اقدام به صدور ویزا برای متقاضیان مهاجرت به آن استان خاص اقدام کند.شرایط استانی را براید بررسی کرد که در نهایت بتوان اقامت استانی کانادا را دریافت کرد.
ویزای اسپانسرشیپ کانادا:
ویزای اسپانسرشیپ خانواده کانادا مخصوص همسران و فرزندان تحت تکفل شهروندان یا مقیمان دائم کانادا است. در دست داشتن این ویزا به شما اجازه میدهد تا به طور دائم در کشور کانادا ساکن شوید.
ویزای پرستاری کانادا:
هر فردی که متقاضی خدمت به شهروندان کانادا به عنوان پرستار کودکان، سالمندان و افراد ناتوان است، میتواند واجد شرایط دریافت ویزای پرستاری کانادا باشد. مسلم است که شرایط دیگری نیز برای دستیابی به این موقعیت تعریف شدهاست.
شرایط دریافت ویزای کانادا
اخذ هر کدام از انواع ویزای کانادا، شرایط خاصی دارد. برای مثال در ویزای کاری کانادا فرد بایستی تمکن مالی خود را اثبات کند. از طرف دیگر سوابق سفرهای او به دیگر کشورها به خصوص اروپا هم میتواند باعث تسریع در روند دریافت ویزای توریستی شود.
هزینه ویزای کانادا چقدر است؟
هزینه ویزا بسته به نوع ویزای کانادا کاملاً متفاوت است. هزینهای که دولت کانادا برای صدور ویزا دریافت میکند شامل هزینه انگشت نگاری و هزینه بررسی مدارک است.
مراحل دریافت ویزای کانادا
مراحل دریافت ویزای کانادا به صورت خلاصه شامل 3 مرحله مهم است. در ابتدا بایستی تقاضا و مدارک برای سفارت کانادا ارسال شود. در مرحله بعدی بایستی با حضور در یکی از کشورهای اطراف، مراحل عکس برداری و انگشت نگاری انجام شود. دولت کانادا با بررسی تمامی مدارک و اسناد، تقاضای ویزا فرد را قبول یا رد خواهد کرد. در صورت تایید مدارک، متقاضی میتواند ویزای صادر شده را دریافت کند.
دریافت ویزای کانادا با موسسه حقوقی مهاجران
موسسه مهاجران، خدمات 360 درجه و کاملی را برای دریافت ویزای کانادا به متقاضایان ارائه میکند. آگاهی از شرایط دریافت ویزا در کنار استفاده از خدمات حرفهای مهاجران میتواند خیلی زود شما را به ویزای کانادا برساند. پیشنهاد میکنیم همین با شماره تلفن 02175993 تماس بگیرید و مراحل دریافت ویزای کانادا را سریع و آسان طی کنید. مهاجران از اولین لحظه تا زمان دریافت اقامت کانادا همراه شما است.